fredag den 11. oktober 2013

Gaven til en 3-årig der har alt / Presents for a 3 year old that has everything

Tintin figurer (købt i Bruxelles)

Ugly Doll

Lille trækamera fra Etsy

Interaktiv bog om skovens dyr

Hoppehest

Figurer fra den nye "Planes" film

Monsters Inc. Sullivan talende bamse 

Lækre bøger

Mainzelmännchen figurer

Fint alfabet puslespil i træ


Hvad giver man en dreng der har to storebrødre? Han har jo alt skulle man mene. Alligevel blev det faktisk til nogle rigtig fine gavepåfund både fra os selv og familien.

Vi anede ikke hvad vi skulle give ham, så vi var lidt på bar bund da vi for en uges tid siden stod i legetøjsbutikken i Mainz. Vi så den sjove blå hoppehest og tænkte med det samme at det var lige noget for Alfred. Han blev virkelig også glad for den og har slæbt den rundt efter sig siden han fik den onsdag morgen som den første gave.

Storebrødrene valgte en talende Monsters Inc. bamse - oh gru! Sød er han og heldigvis har Alfred lidt svært ved at give ham det hårde kram han skal have på maven før han går igang med alverdens skræklyde og tyske sætninger.

Derudover havde jeg købt nogle fine Tintin figurer til ham i Bruxelles og så havde jeg købt de 6 Mainzelmännchen figurer i den Mainzelmännchen koncepts store vi har her i Mainz. Hvis ikke man skal eje de ikoniske små figurer når man ligefrem bor i byen hvor de kommer fra, ja så ved jeg da ikke hvad.
Mine børn har i det hele taget alle dage været virkelig glad for små figurer. Om det er Barbapapa, Smølfer, Schleich dyr eller små Disney karakterer. Det hitter altid og så er det så dejligt nemt at have sådan en lille stofpose med figurer med som underholdning på (fly)rejsen eller på café og restaurant.

Fra familien i Danmark fik han lækre bøger, Disney Planes figurer, Ugly Doll og fint træpuslespil med bogstaver fra Janod.

Nårh ja, og så købte jeg for laaaang tid siden det fine "Instagram" kamera i træ og kork. Synes bare det var så fint. Det har en lille knap man kan trykke på og så kan man dreje på objektivet foran. 
Det er købt i denne Etsy shop.


------


It can be hard to find presents for a 3 year old boy with two big brothers. However everyone found something really nice for him. He loved all of it.

24 kommentarer:

 1. Så fine gaver, det har nok været noget af en fest for ham :-)

  Jeg elsker TINTIN & co, måske jeg en dag skal vise min samling af figurer, dem bliver man vist aldrig for gammel til at holde af ;-)

  Kh Camille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa, vis din samlig frem :-)

   Slet
 2. Fine gaver! Selvfølgelig skal I da have de små Mainzelmännchen når I endda bor i Mainz - har i øvrigt aldrig lige fået lavet det link før? ;)

  God weekend!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, så lærte du også noget nyt idag ;-)
   ZDF hvor de jo stammer fra har hovedsæde i Mainz, så ja det er små mænd fra Mainz :-)

   Også god weekend til dig!

   Kh Ulla.

   Slet
 3. Sikke nogle fine gaver - og nyd tiden inden ham finder ud af af lå lyden frem i monsteret (-;

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine gaver :) Figurene vokser de nok aldrig fra, min kæreste nænner ihvertfald ikke at smide sine ud, vi har poser fyldt på loftet :D

  /Anja N

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det vil da glæde mig hvis de vil beholde dem også når de er voksne :-)

   Slet
 5. Det da nogle lækre sager. Måske man finder noget het helt andet end det "normale" når man nu har næsten alt ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo det gode ved det :-)

   Slet
 6. Yes, it is very hard to find some nice things for a little boy with two elder brothers... we've got the same problem... but your little Alfie got some very nice presents (I do especially like the alphabet puzzle - it is so colourful!).
  Best wishes,
  PaulaQ.
  (I like your blog - please carry on writing in English, please!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes, it is really hard. I have sometimes put away some of his brothers toys that they don't use anymore and then when it was his birthday he got it for present. It is a good way to recycle and when they are small they do not care if the toys have been used before :-)
   I will for sure carry on with the English recap.

   Slet
 7. Skønne gaver ;-) Og stort tillykke med sønnen.

  Åhh de der Mainzel mænd, dem husker jeg fra jeg var lille. Der var jo kun DR og så tre tyske kanaler i fjernsynet, jeg lærte simpelthen tysk vedcat se fjernsyn.

  Ved du om figurerne kan købes på nettet, kunne virkeligt godt tænke mig to til min samling af plastfigurer i sættekasserne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Ja, de figurer er bare skønne. Altså ZDF har en online shop, men om de sender til Danmark ved jeg ikke?
   http://www.zdf-shop.de/ZDF-Shop-Mainzelmaennchen-Kult-und-Sammeln-23.html

   Ellers kan du helt sikkert finde nogle på tysk Ebay :-)

   Slet
 8. Sikke nogle fine gave i fandt frem til. Det er utroligt, at det skal være så svært at finde på...de mangler jo ikke noget. Her har vi også vores problemer. Da Simon blev 3 i september vidste vi heller ikke hvad han skulle have. Vi fandt frem til en af de store gravkøer, man selv kan styre fra CAT.
  Men han har også allerede Den Store Richard Scarry bog - og han elsker den (det gør jeg også). Den om skovens dyr - den serie er bare så super god - og dyr. En af deres bøger koster 350 kr....så vi låner dem på biblioteket. Men vidste ikke at de findes som interaktive.
  Håber han har fået det bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op det var dyrt for de bøger! Denne har vi givet 20 Euro for (150 kr.).
   De interaktive (altså den serie der hedder Tiptoi) findes kun i Tyskland indtil videre, men mon ikke de udvider til andre sprog. Det er nemlig blevet et kæmpe hit hernede og der bliver lavet nye spil, bøger og andet til serien i et væk. Det er virkelig også genialt! Man kan trykke på dyrene og høre deres lyde samt info om de forskellige dyr. Derudover kan man spille spil med bøgerne. Altså hvor man f.eks. hører en lyd og så skal man peje på det dyr man tror lyden kommer fra.
   I samme serie har vi bøger om pirater, indianere, musikinstrumenter, verdensatlas, dyreleksikon, riddere, bondegård, Egypten og dinosauere.
   Man kan også få dem til større børn hvor man kan lære engelsk eller matematik. Det er sådan et genialt koncept!
   Tror sgu lige jeg skal skrive til Ravensburger og spørge om de ikke lige skal til at lave de bøger til det danske marked :-)

   Slet
 9. Sikke da nogle dejlige gaver! Vildt at Alfred allerede er 3 år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg fatter det heller ikke helt! Han er nu stadig min lille baby :-)

   Slet
 10. Wow, så mange fine gaver! Heldig treåring :) !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er en heldig lille mus :-)

   Slet
 11. wow! great toys and books.
  i love the wooden etsy camera!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, that is my favorite too :-)

   Slet
 12. Sikke nogle fine gaver! Jeg synes faktisk, at det er ret svært at finde på gave til den der 3-års alder. Ikke mindst fordi de har så meget i forvejen fra ældre søskende osv.

  SvarSlet
 13. Hvor har du købt den monsters Inc bamse henne da jeg er på jagt efter lige præcis denne :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.