søndag den 2. februar 2014

"Mæt og Slank med LCHF" - Boganmeldelse


Det er ikke engang et år siden at Jane udgav sin første LCHF kogebog og nu er hun allerede aktuel igen med efterfølgeren til megasuccesen "Spis dig mæt og glad". Denne gang hedder bogen "Mæt og slank med LCHF" og går mere i dybden med hvad strikt LCHF er og hvordan man skal spise hvis man ikke blot vil holde vægten men også gerne tabe sig på LCHF.

Der er rigtig meget god og underbyggende viden at hente i bogen. F.eks. om ketose, LCHF og træning, faste samt en fin guide til de første 10 dage på LCHF.
Jeg er blevet ret interesseret i begrebet ketose og lever faktisk nu på 3. døgn på ketogen kost. 
Jeg lever normalt på en ret liberal lchf/palæo kost hvor jeg både spiser chokolade, rodfrugter og kartofler ind imellem. Synes dog det er spændende hvad der sker i kroppen, når man skruer helt ned for kulhydraterne, så ja det eksperiment har jeg gang i lige nu. Du kan i øvrigt også læse mere om ketose på Jane's blog.
  
Bogen er ligesom sin forgænger spækket med lækre og mundvandsfremkaldende opskrifter og helt vildt smukke billeder. Altså VIRKELIG smukke billede! Jeg kan slet ikke vente med at prøve dem allesammen. Tror simpelthen bare jeg tager dem fra en ende af. Måske starter jeg bagfra for omme i dessertafsnittet finder man min all time favoritdessert citronfromage. Mums!

Jeg kender Jane ude i det virkelig liv - hun er nemlig min gamle veninde fra folkeskolen - og som en lille fin bonus kan jeg fortælle jer, at man virkelig kan mærke Jane's dejlige personlighed skinne igennem i bogen. Så sød, klog, ærlig, grundig og uhøjtidelig som man fornemmer hende i bogen, er præcis sådan som hun er i virkeligheden, og det synes jeg er så fint.

Det er ikke uden grund at bogen er strøget direkte ind som nr. 1 på bestsellerlisten!

Hvis ikke du allerede er en af de heldige der har fået fat i "Mæt og Slank med LCHF", så skynd dig! Du vil ikke fortryde det køb. Den kan bl.a. købes lige her.

Du kan også kigge indenfor her på bloggen igen imorgen, hvor jeg i samarbejde med Politikens Forlag sparker en giveaway igang, og der er helt to eksemplarer af bogen i puljen.
------
Just reviewing a Danish cookbook :-) 


4 kommentarer:

 1. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at modtage min bog med posten... Elsker den første bog, den er nærmest blevet en fast opslagsværk, når der skal eksperimenteres med nye opskrifter... Jeg må vente i spænding :-)
  God søndag

  SvarSlet
 2. Jeg kom helt tilfældigt forbi en boghandel i torsdags og købte bogen - og så gik det op for mig fredag, at det åbenbart var den første dag på markedet. Jeg er helt enig med dig, at det er en meget indbydende bog - ligesom den første, som jeg også har. Jeg lever virkelig godt på 70-80% LCHF og indimellem strikt LCHF og jeg et Jane taknemlig for at hun har introduceret danskerne, og mig, for LCHF. Det har betydet at jeg nu er mæt og meget sjældent træt i løbet af dagen - helt fantastisk :-D
  Og ja, det virker til at Jane er et dejligt menneske, det skinner i hvert fald også igennem på hendes blog :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 3. Nåh ja, og kokostoppene kan anbefales, hvis man er til den slags. Lavede dem fredag eftermiddag og ville have taget et billede.... Men pludselig var de væk...! ;-)

  SvarSlet
 4. :o) jeg har lige købt den første af hendes bøger fordi manden og jeg er gået på kur i starten af januar. vi lever ikke 100% efter det, fordi vi tæller kalorier men undgår langt de fleste kulhydrater. og jeg synes at bogen giver nogle fantastiske muligheder for at kunne synde uden at det er med kulhydrater.

  Lasagnepladerne, madpandekagerne og brunch pandekagerne har virkelig givet os en mulighed for at kunne se os være på kur i mere end 4 uger, for faktisk er opskrifterne så gode så vi ikke bare tænker.. OKay... det er rimeligt alternativ.. nej.. de er super.. og manden er også begyndt at bladre i bogen.. det er altså noget.. ;o)

  Så jeg er helt sikker på at den nye bog snart flytter ind, her hos os.. :o)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.