onsdag den 15. januar 2014

Juleferie / Christmas vacation


Gider man stadig kigge på billeder af en flæskesteg? Måske ikke, men ikke desto mindre så får du et her - sammen med 28 andre små glimt fra vores juleferie i Danmark.

Det var som altid dejligt at være hjemme i Danmark, men nu også lidt dejligt at komme hjem igen til Tyskland. Selvom det er virkelig fantastisk at se vores familie og venner, så bliver det altid lidt sammenpresset på vores kun to ugers juleferie, når vi skal nå at se alle (nej, alle når vi ikke at se), holde jul, fejre nytår og få slappet af og ladet batterierne op.

Vi startede i København, hvor vi traditionen tro var en tur i Tivoli og se alle julelysene. Vi tager altid derind med Bo's søster og svoger samt drengenes fætter og kusine og det er så hyggeligt for alle.

Jul fejrede vi også i København og så tog vi til Aarhus for at fejre nytår og hygge med Mormor og Bedstefar, og det blev da også både til gåture i skoven, tur til Den Gamle By samt besøg på Aros. Det er 5 år siden jeg sidst har været i Den Gamle By og der er jo virkelig sket noget siden sidst. Den nye 70'er del af byen er virkelig et besøg værd. Drengene syntes det var ret så spændende at gå rundt i lejligheder der så ud som da mor og far var børn.

På Aros så vi Tal R udstillingen og den kan jeg virkelig anbefale!! Så farverig og spændende og meget interessant at følge de forskellige stilarter han har bevæget sig i og den udvikling han har gennemgået som kunstner. Især alle de rå skitser og kuglepentegninger på kladdepapir var jeg ret vild med. Det kan noget andet end de enorme farverige kollager og malerier, men jeg er vild med den umiddelbarhed der er i dem. 

Jeg nåede også at få den årlige tur på Sota Sushi med mine veninder - med efterfølgende drinks ude i byen selvfølgelig.

Alt i alt lige som det skulle være og den natlige togtur frem og tilbage var jo nærmest halvdelen af førnøjelsen for drengene.------Pics from our holiday in Denmark where we celebrated Christmas and New Years and got to se all of our friends and our families. Always wonderful to be home!  
9 kommentarer:

 1. Dejlige billeder!
  Det ser ud til at have været en dejlig ferie i DK.

  SvarSlet
 2. Som altid, skønne billeder!! På trods af et stramt program, i juledagene, i Danmark, ser i nu alle ganske afslappede ud. Må misunde billedet af "guldkugler" lidt. Det ligner unægtelig de skønne lakridskugler med hvid chokolade og hindbær, fra Johan Bülow. Bliver helt lækker sulten.

  Godt nytår til dig og familien.

  Louise Siri

  SvarSlet
 3. I er knagme en smuk familie :)

  Og lige en bonusinfo så kan man se vinduerne til mit gamle kollegie lige over RizRaz på det øverste billede inde fra St. Kannikestræde. 9kvm og min første udeboende adresse ;)

  SvarSlet
 4. Du tager nogle Fantastiske billeder! :-) Elsker simpelthen, at læse dine blogindlæg!
  Det ligner I havde en fantastisk ferie.

  SvarSlet
 5. Sikke dejlige glimt - så helt i orden med foto af flæskesteg : )

  SvarSlet
 6. Alltid morro å kikke innom her å se alle de fantastiske bildene dine:)

  SvarSlet
 7. beautiful pictures!
  it's looks like you had a great time with your loves and family.

  SvarSlet
 8. Haha, bliver nødt til at kommentere på de der guld-lakridskugler - fik dem i julegaven fra mit job... Jeg syntes de var rædsomme! *gg* Hvad synes du?
  Kh Maria

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.