torsdag den 23. januar 2014

Jersey samlingen til salg / Jersey fabric for sale


Jeg kom til at tænke på at jeg vist slet ikke har fået fortalt herpå bloggen, at vi skal flytte. Det er vist kun på Instagram jeg har snakket om det. Og nej, vi skal ikke flytte hjem til Danmark, men blot flytte 1 km. væk fra hvor vi bor nu, så vi bliver i samme kvarter.

Vi skal flytte til et hus der er lidt mindre end de 250 kvadratmeter vi bor på nu og jeg glæder mig virkelig til at bo på lidt mindre plads. Derudover glæder jeg mig usandsynligt til de fine trægulve der er i det nye hus! Wuup wuup!

Nå, men en flytning er jo en kærkommen lejlighed til at få ryddet op og ryddet ud, så det er hvad jeg er i fuld gang med. Mit stof fylder helt afsindigt meget, så jeg er ganske enkelt nødt til at skille mig af med meget af det. Derfor har jeg nu i første omgang sat størstedelen af mit jerseystof til salg på Etsy. Det bliver solgt i de mængder jeg har det i og til overordentligt gode priser.------We are moving and I am cleaning out a lot of our stuff. 
I have a huge amount of fabric and as we are moving to something smaller I really need to get rid of some of it. I have put most of my jersey fabric collection up for sale on my Etsy shop.

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Jeg tager en kigger. God flytning.

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det spændende for jer! Jeg er sådan set også fan af at bo (relativt) småt, for man får valgt ting med langt større omhu end man måske ville gøre ellers :-)
  Jeg har netop kigget på etsy, men synes ikke rigtigt jeg kan finde noget jersey? Måske der var rift om det

  SvarSlet
 4. Fed blog du har her. Hvordan kan jeg ha' overset den :-)
  Vil til at følge med.

  Anne

  SvarSlet
 5. Har du solgt alt stoffet? Jeg kan nemlig ikke finde det i din shop.
  Vh Mette

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.