fredag den 3. januar 2014

1/52


"A portrait of my children, once a week, every week, in 2014"Godt nytår fra Rasmus, Bertram og Alfred.

I kommer til at se meget mere til dem i det nye år, for jeg har besluttet at fortsætte med ugeportrætterne.------Happy New Year from Rasmus, Birdie and Alfie.

You will se a lot more of these three guys in 2014 as I have decided to continue the 52 project.10 kommentarer:

 1. Godt gået igen søster ;-)

  De er super gode og du skyder bare løs i det næste år også, jeg skal nok blive "ramt" :-)

  Kh Camille

  SvarSlet
 2. Jubii! Synes det er så fedt, at du tager igen ugentlige billede af dine guldklumper. Var virkelig vildt fascineret af den tydelig udvikling man kunne se, da mange af billederne kom i rap på instagram!
  I øvrigt - synes Rasmus ser skøn ud med den nye frisure - kan forestille mig, at han bliver damernes ven, når han bliver ældre ;)

  Kh,
  Tanja

  SvarSlet
 3. Jaap, hvor dejligt at du fortsætter med ugeportrætterne af dine alt for skønne drenge. Jeg vil i hvertfald følge spændt med hver uge :)

  SvarSlet

 4. Tak for sidst og godt nytår til jer alle 5 - dejligt, Rasmus, Bertram og Alfred vil stå model endnu et år. Dejligt, at vi må følge drengenes udvikling og hyggeligt, at følge med i noget af jeres hverdag.
  hilsen
  Anne

  SvarSlet
 5. Yay det er jeg glad for at høre! Dine drenge er jo for lækre, og jeg synes du er helt fantastisk til at fange øjeblikke og følelser. Godt nytår!

  SvarSlet
 6. Jubiii... så fedt at høre at denne "serie" fortsætter her i 2014... det er en skøn idé, havde jeg selv børn ville jeg hoppe med på vognen ;)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. I decided to join this year with the p 52 project
  Do you mind if I link to your blog?

  Katrien/Belgium

  SvarSlet
 9. Godt nytt år! Det er da superfint å se på alle de fine bildene av guttene dine:)

  SvarSlet
 10. Tak for dine dejlige, dejlige portrætter. Jeg er så inspireret, at jeg selv er begyndt i år. Har selvfølgelig krediteret dig. Tak for inspirationen. Tak for dig og din skønne familie. I ønskes et dejligt år fyldt af kreativitet, skønne fotos, lys og masser af kærlighed.
  Kærligst
  Christina

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.