torsdag den 8. august 2013

Marineret feta / Marinated feta cheese


Dette er en super nem måde at pimpe et stykke feta på, og det smager virkelig mums!

Du skal bruge:
Et stykke god fårefeta
Olivenolie
Frisk rosmarin
Et lauerbærblad (ikke brugt her)
Rosa peberkorn
Skal fra en øko citron


Skær fetaen i tern og kom det hele på et glas. Opbevar i køleskabet. Hvis du kan lade det stå i nogle dage inden du spiser det kommer der dejligt meget smag til fetaen. Det kan jeg ikke, men det gør ikke så meget for jeg spiser både rosmarin, peberkorn og citronskal sammen med fetaternene, så pyt med at det ikke har fået lov til at marinere så længe.


------


This is a very easy and simple way to pimp your feta cheese and it is so delicious!

All you need is:
A piece of good sheeps' milk feta cheese
Olive oil
Fresh rosemary
1 bay leaf (not in the pics)
Rose pepper
Zest from one organic lemon

Cut the feta cheese into small cubes and put everything into a jar. Store in the fridge. If you can leave it be for a couple of days the feta cheese will get a great taste. I cannot do that but instead I just eat the feta cheese with both a little rosemary, lemon zest and rose pepper. Yum!



4 kommentarer:

  1. Tak for skønt tip. Jeg elsker feta, så super at pimpe den lidt op!!
    Må altså lige opfordre til et indlæg med "ugens tysker", synes de var så sjove og komiske!!
    Hilsen Louise Siri

    SvarSlet
  2. Kuk hvor lækkert! Elsker feta - især en god fed fåre eller gedefeta! Uhm!

    SvarSlet
  3. Det må prøves... Jeg laver feta ind i mellem - dog af komælk. Har marineret noget med citron og noget med basilikum og hvidløg, men denne blanding ser lækker ud.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.