onsdag den 7. august 2013

Besøg fra Danmark / Visit from DenmarkFor et par uger siden havde besøg af nogle af vores rigtig gode venner fra Danmark. Det er helt ubeskriveligt dejligt når venner gider at bruge deres ferie på at komme herned og besøge os. Det er vi så ufatteligt taknemmelige over og det betyder virkelig meget når man bor så langt væk fra alle og (grundet Bo's profession) ikke har  muligheder for at holde ferie og komme hjem til Danmark så tit som samlet familie. 
Det kræver engagement at være langdistancevenner, men på mange måder bliver man tættere af det. Hver gang vi ses er vi jo sammen i mange dage, og man kommer bare længere ind til kernen af hinanden når det ikke blot er en parmiddag hist og her men pludselig bliver et bofællesskab hvor man passer på hinandens børn og er fælles om alle de huslige pligter og bare har rigtig meget tid sammen til at få gået i dybden med alle samtaleemnerne. 

Selvom Mainz er et midlertidigt stop på rejsen igennem vores lange liv, så er det nu engang her vores hjem er nu - og efter syv et halvt år er det virkelig vokset til et hjem her. Det er alt hvad vores børn nogensinde har kendt som hjem. Derfor er det også skønt at kunne vise denne fine by og alle de skønne små hjørner frem for vores venner. Tak Signe og Jim, fordi I bruger jeres tid og ferie på os hvert eneste år. Det varmer og gør os rigtig glade. Og tak fordi både I og jeres smukke piger er så skide seje og løfter vores hverdagseventyr op på et højere plan. 

En lille uge med besøg og en helt masse aktiviteter blev det til. Vi cyklede byen rundt og Rhinen lang, var på beach bar ved floden og tilbagelagde 27 km. før vi på hjemturen stoppede på vores yndlings thai restaurant. Vi var på stadion og se Bo spille og vi kravlede i 40 graders varme højt op i træerne i en klatreskov, hvor vi alle fik rykket vores grænser, grint og svedt.
Vi var sammen og vi hyggede os og ungerne legede så godt sammen. Åh, det var nogle skønne dage.------A couple of weeks ago we had good friends visiting us from Denmark. When you live far from home you are just so gratefull when friends come to visit. Denmark is still our home country, but in the seven and a half years we have lived here, Germany and Mainz have become home too. And we love to show friends and family this town and all the places to go and things to see here.

We had five wonderfull days going to the football stadium watching my husbands team play, bicycling around town, visiting the beach bar along the Rhine, eating at our favorite thai retaurant and spending a warm and sweaty day in a climbing forest. Just some great and fun days. 
3 kommentarer:

 1. Ja, det er dejligt når man får besøg:) kender det og vi elsker det. Man er så intenst sammen, vores unger elsker det:) Lækre billeder

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Godt skrevet.. Dejligt dejligt

  SvarSlet
 3. Det er dejligt med gode venner. Og jeg kan mærke at I også værdsætter det. Som jeres venner sikkert værdsætter jer:-)
  Dejlige billeder, men det er det jo altid når du poster billeder Ulla:-) Hold kæft nogle seje unger I har - jeg tror da ikke jeg turde kravle rundt deropppe på den måde (er for øvrigt vild med billedet af din mand - fuuuld fart gennem skoven med hjelmen blæst helt om i nakken, hi hi - hvor jeg grinede da jeg så det...bare herligt:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.