mandag den 3. juni 2013

Sardinia part II


Vi boede i en lille by der hedder Pittulongu som ligger få kilomter nord for byen Olbia. På Costa Smeralda - den lækreste og mest berømte kyststrækning på øen. 

Pittulonga er en meget lille ferieby som kun lige har et par små supermarkeder, en håndfuld restauranter og tre lækre strande. Derudover ligger adskillige nærmest karibiske strande indenfor 10 minutter i bil. Virkelig lækkert område. Der er kun få hoteller. Det er mere de hyggelige feriehuse der dominerer.  

Vi kørte rundt i vores minivan og fik besøgt følgende byer på Nordøen: 

Golfo Aranci - lille havneby hvor der egentlig ikke er så meget at se. Vi kom for at få en tur i en ubåd, men den åbner først op for turistture i juni.

Porto Rotondo - en relativ nybygget turistby, men det kan ikke ses hvis man ikke ved det. Alt er bygget i den originale sardinske arkitektur og der er faktisk meget fint og hyggeligt. Vi var der dog uden for højsæsonen så der var meget stille og roligt. Kan godt forestille mig at det er lidt af et turisthelvede i højsommeren.

Porto Cervo - havneby for de stenrige. Her ligger den ene store lystyacht efter den anden til kaj og det er meget upper clas, fint og Monaco-agtigt det hele. Man kan være heldig at spotte en kendt.

Arzachena: En by lidt fra kysten som huser en helt masse 3-4000 år gamle ruiner eller nuragher som de hedder på Sardinien - stentårne og landsbyer - ungerne syntes det var ret spændende.------


We lived in a little village called Pittulongu not far from Olbia on the North East coast. Very nice and charming with just a handfull of restaurants and three small and very nice beaches.

We also drove around to se more of the small towns on the north coast. We visited Golfo Aranci, Porto Rotondo, Porto Cervo and Arzachena.Jeg er på ferie. 
Dette er et planlagt indlæg og er automatisk udgivet. 
Jeg svarer tilbage på kommentarer, når jeg er hjemme igen d. 17/64 kommentarer:

 1. Det ser ud til i har haft en skøn ferie :) Måske jeg skulle aflægge Sardinien et visit engang.

  SvarSlet
 2. Lækre billeder Ulla, især det af A hvor han står og kigger ud over stensætningen :)

  SvarSlet
 3. looks like a great trip in sardinia.
  the colours of the pictures are so beautiful and intense.

  SvarSlet
 4. Fantastisk lækre billeder. Det er du altså bare pisse god til, det med at fange stemninger, moments og liv. Ferien ser også skøn ud :-) Jeg er helt vild med de rød/lyserøde fiskenet! :-) Nyd den danske sommer, så lige i går, at du skrev I var på vej

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.