tirsdag den 25. juni 2013

Rørvig part I


Første omgang billeder fra vores elskede Rørvig og København hvor vi tilbragte de to første uger af juni. Aldrig i vores historie som udlandsdanskere har vi oplevet så godt vejr på en ferie til Danmark. Juni, hvilket altid er den måned vi er hjemme i, kan være ret så lunefuld, men denne gang havde vi stort set blå himmel i 14 dage. Temperaturerne var ikke tårnhøje men solen var der og vi stornød den. Kun een eneste dag med regn havde vi, så vi følte os virkelig heldige. Der er intet som Danmark i solskin!!

Vi så mange af vores kære (desværre ikke alle - 14 dage er bare ikke nok) og hvis vi ikke havde sommerhuset fuld af gæster, så var vi i København for at gå i Tivoli, shoppe, hygge eller besøge venner og familie. Der er action hver eneste dag og et virkelig pakket program når vi er i Danmark, men vi tager jo netop nordpå for at se folk og så kan vi sgu sidde lårene af hinanden når vi kommer hjem til Tyskland igen.


------


First post of five with photos from lovely Rørvig and Copenhagen where we spent the first two weeks of June. Denmark was absolutely lovely with blue skies and lots of sun. One single day with rain was what we got and that is quite good for June.


5 kommentarer:

 1. Skønne skønne billeder:) Ja, juni har været fantastisk i år. Det skal nok passe, at nu ungerne her DK får ferie på fredag så regner det i 6 uger. Kender godt til det med et stramt program når man er på ferie/familie/vennebesøg. Da vi boede i London og var på ferie i DK, var det med et stramt program. Nu er det den anden vej når vi er på ferie i England. Tæt pakket program så vi kan se alle og nå det hele. Men ja, vi nyder det og om to uger drager vi til Calais for at tage færgen til England. Vi håber den engelske også meget lunefulde sommer giver bare lidt varme og sol:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  http://oddparent.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Skønne skønne billeder :)

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor de fætre ligner hinanden. :-) Jeg er efterhånden gået i den anden grøft, når vi er i DK. Vi plejede også at have et stramt program, men til sidst begyndte jeg at savne at have tid, når jeg var nordpå. Og jeg var så træt af hele tiden at skulle skynde mig rundt for at nå at se alle. Så må folk besøge os eller vi må finde på noget andet. Familien har 1. prioritet, og dem ser vi så meget som muligt når vi endelig kan, men vennerne ser vi kun, når vi 'orker'. Og efter 13 år er der da også en del der er faldet fra og vores tætteste venner bor i Schweiz. Men mon ikke det er meget naturligt selvom det også er lidt ærgeligt. Vi kan bare ikke nå det hele hvor gerne vi end ville. Åh, jeg får helt lyst til at tage i sommerhus i DK en hel sommer i solskin. :-)

  SvarSlet
 4. nice! looks very sunny en seem you all enjoy it. lovely pictures!
  we really do not have any warm summer weather here in the netherlands..

  SvarSlet
 5. Hvor ser det vidunderligt ud. Jeg får virkelig lyst til en tur til Rørvig!!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.