søndag den 30. juni 2013

26/52
"A portrait of my children, once a week, every week, in 2013"


Birdie: Var i denne uge til sin sidste sommerfest i børnehaven. På onsdag har han sidste dag og så venter skolelivet forude. Han er helt og aldeles parat og er med sine snart 7 år både robust og moden nok til at stå ansigt til ansigt med den verden skolen bringer. Det havde været en helt anden sag hvis vi havde ladet ham starte sidste år, så jeg er så glad for at vi lod ham vente. Han har haft det dejligste år i børnehaven, hvor han bare er vokset og vokset.

Alfie: Lad os indse det - børn på denne alder ser sådan her ud mindst fem gange dagligt fordi de ikke lige kan få deres vilje. Puha, har ikke haft en udfordring som denne siden Rasmus var på samme alder. Bertram var helt anderledes nem at have med at gøre.

Rasmus: Fik i den grad skubbet sine grænser da vi (efter hans eget ønske) fejrede hans børnefødselsdag i en klatreskov. Højt oppe i den første klatrebane fandt drengen ud af at han havde højdeskræk og var skrækslagen for at falde ned. Jeg måtte gå nede på jorden og følge ham hele vejen igennem de ca. 10 forhindringer og forsikre ham om at han på ingen måder kunne falde ned, når han havde sikkerhedsudstyr på. Han kom igennem og da han atter var nede på jorden ville han bestemt ikke op at klatre mere!!!! Men....... efter en halv times tid nede på jorden hvor angsten havde lagt sig ville han alligevel gerne prøve igen. Og det var godt han gjorde det, for anden gang var det en helt anden og god oplevelse for ham. 
Jeg tror simpelthen bare han blev overrasket over hvor langt der egentlig var ned, når først man kom op i træerne. Det ser jo altid mindre farligt og højt ud nede fra jorden.


------


Birdie: This week he had his last summer celebration in his Waldorf Kindergarten. The following Wednesday is his last day and now off he goes to school. So ready!

Alfie: Let's face it - toddlers this age look like this at least five times a day because things don't go their way.

Rasmus: Celebrated his 9th birthday with his friends in a climbing forest this week.

4 kommentarer:

  1. Åhh sikke smukke smukke billeder og drenge...

    SvarSlet
  2. Søde unger:o) Har lige været til sommerfest i Marthas børnehave i går, så mon ikke der kommer et billede af en sød pige med blomsterkrans på min blog snart;o) Kh Lisbeth

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.