tirsdag den 28. maj 2013

Grapefrugtsalat med avocado, pinjekerner og persille - Grapefruit salad with avocado, pinenuts and parsley


Igår lavede Bo denne salat og den strøg direkte ind på listen over salater jeg kan spise morgen, middag og aften. Uha, den var go'! Alene farverne....

Du skal bruge:
3 røde grapefrugter
3 avocadoer
En håndfuld ristede pinjekerner
Et håndfuld hakket bredbladet persille
Avocado- eller olivenolie
Balsamico
Lidt kokosblomstsirup el. honning
Lidt salt

Sådan gør du:
Skær skrællen af grapefrugterne med en skarp kniv. Sørg for at få alt det hvide af. Skær grapefrugten i tynde skiver og læg dem på et fad. Fordel skiveskåret avocado over. Bland olie, balsamico, sirup og salt og hæld dressingen over salaten. Drys til sidst med ristede pinjekerne og persille.



------




Yesterday my husband made this amazing salad with pink grapefruit, avocado, roasted pine nuts, parsley and a vinaigrette made from avocado oil (you can also use olive oil), balsamic vinegar, coconut blossom syrup (or honey) and a pinch of salt. 
So delicious!




6 kommentarer:

  1. Nam - den ser deilig og frisk ut :)

    SvarSlet
  2. Nøj hvor ser det lækkert ud, det må prøves :)

    SvarSlet
  3. That really look delicious.
    Now I know what's for diner tonight.
    Thank you! :)

    SvarSlet
  4. Damn det ser lækkert ud. Den skal jeg prøve. By the Way-tak for dit indlæg om hvede....jeg har holdt mig fra det siden og min mave stortrives ;)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.