søndag den 7. april 2013

14/52

"A Portrait of my children, once a week, every week, in 2013"

Rasmus: Min store dreng vokser sig mere og mere klog og kærlig.....og SJOV! Hold nu op, hvor har han humor. Jeg skriger af grin over et eller andet han siger hver dag. Ved heller ikke helt hvordan man ville overleve i vores familie uden humor, men det er så fedt at han begynder at fatte sin mor og far og deres barnlige og skæve humor.

Birdie: Solskin på næsen i haven idag. Endelig ser det ud til at det forår vi har spejdet efter så længe har fundet vejen frem til os.

Alfie: Dette billede er faktisk meget sigende for hvordan min mindste skat er lige for tiden. Der prøves kræfter med mange ting.......også hans egen styrke.


------


Rasmus: My big boy is growing into a more and more wise and loving little person.....and he is FUNNY! Man, this boy is funny. Everyday he makes me laugh and I love that he is now old enough to really get his Mom and Dad and their childish and goofy sense of humor.

Birdie: Sun on his nose in our garden today. Finally it seems that the spring we have been waiting for for so long has arrived.

Alfie: This picture actually says a lot about my little boy at the moment. Testing his own strength.7 kommentarer:

 1. Dejlige billeder! :)
  Hvilket mærke er Rasmus' trøje? den er vildt fed og ville klæde min nougatklump :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Blusen er fra Bangbang :-)

   Slet
 2. Dejlige billede af dine drenge :)

  Herligt billede af Alfred og fine tekster, der virkelig giver et indtryk af hvem de er.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Mirjam :-)
   Ja, jeg synes det er meget fint lige at skrive lidt omkring hvor de er i deres udvikling. På den måde bliver de mange billeder igennem året også til en lille dagbog. Tror jeg vil lave en lille bog til dem hver når året er omme med både billeder og tekst.
   Kh Ulla.

   Slet
  2. Det er en rigtigt fin idé at lave en lille bog ud af det. Jeg pønser også på at begynde at lave bøger med nogle af alle de mange billeder vi har. Det ville være dejligt her at kunne se alt det hjemme i Danmark og når vi er der igen, se alt det hernede :)

   Kh. Mirjam

   Slet
 3. BEST DRESSED KIDS AROUND. Kellie xx

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks so much :-)
   I just love the tiny fashion :-)

   Slet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.