fredag den 25. januar 2013

Syv gode fra H&M

Jeg var lige et smut i H&M igår og var ret begejstret for de nye ting der var kommet til drengene. Den gule ziptrøje og den lysegrå sweat kom med hjem til Rasmus - i størrelse 134/140. Shit han er stor efterhånden!

4 kommentarer:

 1. Hm... min Rasmus, som jo er præcist et år yngre end din Rasmus, bruger str. 152 og bluserne er begyndt at stumpe... ;-)

  SvarSlet
 2. vores drenge har så ca samme smag :) her hjemme ligger der også en gul trøje.. også gule bukser samme model som de røde.. min søn er tosset med GUL limegrød og klar rød... også foto tryk af dyr og maskiner.. men jeg kan se han er lille min 7 årig han bruger 128-134..

  SvarSlet
 3. Min Emil er lige blevet 6 år og bruger str. 134, så jeg kender godt det dér med en stor dreng:-) Det går lidt for hurtigt. Fedt tøj du har fundet i h&m - jeg har lige shoppet pigeting til mine Carla og jeg var også rigtig godt tilfreds.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Smider lige en bemærkning vedr. den grønne jakke. Jeg havde den til begge mine drenge sidste år (dog i en anden farve) og det er en kanon sommerjakke. Når man sammenligner pris pg kvalitet, så var jeg meget imponeret, og vil helt klart købe den igen. Den sidder godt, holder den væreste danske blæst ude og kan også bruges med en tyk trøje under, når den ene uges sommer i DK er over igen ;-)
  mvh Tina

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.