onsdag den 9. januar 2013

Marineret laks med salviepesto

Idag har jeg som så ofte før spist æg og laks til morgenmad. Idag i en lækker variant med marineret røget laks, blødkogte æg og persille/salvie pesto.

Den økologiske røgede laks har jeg overhældt med en marinade bestående af:
1 spsk. olivenolie
Saften fra en halv citron
Saften fra en lime
1 tsk. dijonsennep
Lidt salt og peber

Pestoen består af:
Et bundt bredbladet persille
Et bundt frisk salvie
En håndfuld revet parmesan
En spsk. pinjekerner (ristet på panden)
Et fed presset hvidløg
En lille smule citronsaft
Salt og peber

Kør pestoen i en minihakker så den stadig har lidt grovhed i strukturen.
Denne pesto med salvie er også formidabel til kalvekød eller kylling. Uhm, den er go'!

------

Today I had marinated smoked salmon, softboiled eggs and pasrsley/sage pesto for breakfast. Very good!



3 kommentarer:

  1. Det ser bare totalt lækkert ud!

    SvarSlet
  2. Slurp! Det bliver jeg nødt til at prøve en dag. Tak for det. :-)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.