fredag den 11. januar 2013

Juleferien i billeder


Lidt billeder fra vores juleferie i Danmark. De fleste er taget med iPhone'en, da jeg efter jeg fik den for halvandet år siden er blevet lidt for doven med mit store Nikon. Det skal der laves om på i 2013, for kvaliteten på iPhone billederne har noget tilbage at ønske i forhold til den knivskarphed mit Nikon D80 kan præstere.

------

Pics from the Holidays which we spent in Denmark with our families and friends.

20 kommentarer:

 1. Det ser ud til at I har haft nogle rigtig gode dage i Danmark :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde vi også! Det er altid SÅ dejligt at være hjemme i fædrelandet :-)

   Slet
 2. Min mand fik også stenalderkost i julegave og jeg ønsker mig at komme i gang med 50 shades og de andre og peppe lidt op i kludene ; ) Dejlige billeder...iphone eller ej ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg glæder mig også til at sidde og blusse lidt op i kinderne, når jeg tager hul på de bøger :-)

   Slet
 3. Må man spørge hvor du har købt Alfreds seje bjørne kostume? Og tak for fine billeder, det ser hyggeligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra H&M. De lavede sådan en "fantasi" kollektion op til jul med en masse lækre og billige ting. Det er både et kostume men faktisk er det også hue og vanter, som kan bruges rigtigt udenfor. Virkelig fedt at bringe lidt børneunivers ind i hverdagen. Det er onesize så alle tre drenge kan passe det :)

   Slet
 4. Dejlige billeder af jeres skønne ferie. Sikke et lækkert køkken der anes i baggrunden af det billede, hvor drengene har besøg af julemanden-så fedt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mine forældres køkken der er så gammelt at det er blevet moderne igen :-)

   Slet
 5. Hyggelige skønne billeder. Nej kvaliteten er ikke den samme tårnhøje som når du fotograferer med dit nikon, men stemningen og din evne for at fange en god vinkel og et dejligt motiv er den samme og faktisk måske mere impulsiv på denne måde?

  KRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. Nårh, det var sødt sagt. Tak, Marina!! Og du har ret - det er meget mere impulsivt, og jeg får fanget nogle øjeblikke med min telefon, som jeg måske ikke ville nå at fange med mit kamere. Jeg skal bare lige lære min indre fotonørd at slutte fred med billeder der ikke står knivskarpt :-)

   Slet
 6. Fantastiske billeder, de oser af hygge og nærvær:0) Jeg er simpelthen VILD med mængden af julemandens skæg, hold nu op hvor fint;0)
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, ja det ser helt crazy ud på det billede. Der var både skæg og paryk, så det hele er vist bare blandet sammen i én stor klat på det billede. Det var ikke engang en de kendte der legede julemand, så det var faktisk slet ikke nødvendigt at kamuflere så meget :-)
   Vi havde byttet med nogle fra vejen, så drengenes bedstefar var derovre og lege julemand og lidt senere kom nabomanden så herover og var julemand. Det var meget meget stort for dem og især den ældste som blev ret imponeret og glad over at se at julemanden faktisk fandtes. Noget han havde tvivlet lidt på denne december, fordi en fra hans klasse havde sagt at han jo ikke var ægte, men vi fik troen tilbage! :-)

   Slet
  2. Intet mindre end fantastisk, hahaha:0) Super god idé med at bytte, og at troen derved blev genvundet:0) Vi var også ude i en byttehandel, hvor min mand og en af vores venner skulle komme hos hinanden, det var et kæmpe hit! Rigtig god weekend til dig.
   Kh. Louise

   Slet
 7. SÅ skønne billeder!! Ser ud til at i har haft en rigtig dejlig ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde vi bestemt også! :-)

   Slet
 8. Skønne billeder!!
  Kender det alt for godt det med at det er lidt nemmere lige at snuppe telefonen med i steet for "klodsen". Men der er ikke helt den samme tilfredsstillelse i et grynet og halv sløret fotografi.
  Var du julemanden??? Hahaha. Ligner det er en der er tæt på at blive afsløret hvis skægget bliver studset.

  Kram

  SvarSlet
 9. Great collage!
  Wish you all the best for 2013!
  Katrien/Belgium

  SvarSlet
 10. Det er alligevel skønne billeder... og jeg synes Iphone-billeder har en særlig stemning... sådan på farten-snapshort-in-the-moment... som jeg egentlig holder ret meget af...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 11. Vildt hyggelige billeder! Det ser ud som om I har haft en skøn ferie :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.