torsdag den 1. november 2012

Zara Kids Studio


Nøj, hvor synes jeg Zara's Kids Studio kollektion er lækker. Smukke sager lavet i bedre materialer end deres normale børnekollektion og stadig til rigtig gode priser! Er især helt pjattet med drengeskoene og de bordeaux drengebukser. Hos pigerne er det også skoene der imponerer mig mest. 


14 kommentarer:

 1. Det er meget lækkert! Men ikke økologisk eller øko-tex, hvilket desværre betyder at jeg vælger det fra til børnene - skoene er heller ikke uden fluorerende stoffer og chrom :-(

  Men rigtig rigtig smukt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er en jungle med alle de ting man skal navigere udenom.

   Slet
 2. Det er så skønne sager. Jeg har også savlet over de bordeaux bukser - tror bare at min Bertram er for skinny til dem - og de findes desværre ikke i str Albert. Jeg er også verliebt i Pochahontasstøvlerne til pigerne. Hmm - måske ham bette B alligevel skulle prøve de bukser, oplagt julebuks 😀 Jeg har lige bestilt Zara skjorter med små broderede cykler, som jeg tænkte drengene skulle tvinges i til den stundende højtid....

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså min Rasmus er også en spinkel fyr og han har de bordeaux bukser, som sidder rigtig godt på ham, så tror sagtens det kan blive din Bertrams julebuks :-)
   De er SÅ fine!

   Slet
 3. Kære Ulla
  Jeg har i mange fuldt din Fine, finurlige blog . Jeg får aldrig kommenteret, men pludselig fortæller min datter at én Rasmus har været på besøg i hendes klasse. Og da Jane skriver en mail om at Rasmus fra Tyskland måske kommer næste sommer , lagde jeg to og to sammen :-). Jeg har lyst til at sige , at det er en skøn, skøn klasse og en dejlig, dygtig lærer. I skal være SÅ velkommen! :-)

  Bedste hilsner fra Mie,

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, hvor sjovt!! Lille verden altså :-)
   Hvor lyder det godt at det er en god klasse. Jeg fik også et rigtig godt indtryk og Jane virkede nemlig bare så sød og dygtig.
   Var også ret vild med Britta fra SFO'en som jeg fik en lang sludder med :-)
   Nu er jeg nysgerrig - hvad hedder din datter?

   Slet
 4. Helt enig!. Her kan man få rigtig lækkert drengetøj, og da jeg har sådan 2 stk. er jeg vild med Zara. Har netop købt haremsbukserne på billedet, til min yngste, nøj, de er lækre. Og den ældste har de skønneste forede støvler derfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker også deres tøj og specielt deres drengebukser er bare så fede!!

   Slet
 5. Svar
  1. Oh yes, they are just so cute!!

   Slet
 6. Hej Ulla

  Min datter hedder Rosa og har mellemlangt LYST hår ;-) . HUn kan ses på instagram "mieras8". :-) . Det er søde, sjove, gode voksne over hele linjen - min datter elsker sin skole OG Sfo.

  Spændende hvor i lander om et års tid. Er i hvertfald slet ikke i tvivl om at Rasmus ville faldegodt ind i 2.J (3.J) ind ( uden at jeg selvfølgelig kender ham :-) ), men forudsætningerne er dér...Der er virkelig mange, mange søde, gode drenge i dén klasse. ( og piger).

  Dejlig proces til jer :-)

  Hilsner fra Mie  SvarSlet
  Svar
  1. Hende kan jeg godt huske. Kan det passe hun også hedder Marie? Altså Rosa Marie? Meget sød og yndig pige! :-)

   Ja, jeg er i hvert fald nu rolig i mit sind i forhold til Århus, så hvis det bliver der, så er jeg helt sikker på at det bliver godt!

   Slet
 7. Hej Ulla
  Det er de dejligste ting, der forhandles hos Zara - voksensnittet, der passer til min 12 årige pige med lange lemmer og behov for swag - men med beskeden grad af "til gaden og gården" - og derfor alt for ofte "dømt ude" i de vanlige ung-mode - butikker. I sommer spenderede vi en portion af ferien i Barcelona på at forsøge at finde den rigtige stonewashed skjorte...og netop hos Zara var der endelig held.
  Hun har fundet masser af inspiration til sin ønskeliste på deres hjemmeside - tak for ideen.
  Mht. stof, vil du så ikke tage det stykke fra til mig med Sandmann på havearbejde (altså den halve meter til 56,72)og lægge det i stakken af andre dejlige motivstoffer, så kigger jeg videre, og glæder mig til at finde endnu et halvmeters-stykke inden længe:) TAK Hilsen Marlene

  SvarSlet
 8. ELSKER virkelig også ZARA! Min søn Tjalfe har (ALT FOR) meget tøj derfra :)
  med det samme de kom med Kids Studio kollektionen, skyndte jeg mig at hapse en masse. Tjalfe har bl.a. fået den fede coat, de grå bukser og de sorte støvler som er vist på dit billede :D Nøj han ser lækker ud!! Købte også næsten alt hans tøj derinde da han var bebs :) Åh det er bare det fedeste tøj altså!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.