onsdag den 10. oktober 2012

Same same #10

Dette 70'er blomsterprint er en af mine favoritter og jeg elsker alle disse seks colorways. Er nok allermest vild med den blå. Hver gang jeg har sat dette stof til salg, så er det røget som noget af det første, så der må være andre end mig der har netop dette print som favorit. Jeg kender ikke andre farver end disse. Er der mon noget der gør det?

12 kommentarer:

 1. Super fine! Kan godt forstå at de ryger hurtigt! Og ved blot et hurtigt blik i blogland ser man straks at mange har taget de smukke prints til sig. Min favorit er det lyserøde og dernæst det blå

  SvarSlet
 2. Jamen de er også bare darlings:)

  SvarSlet
 3. Hvor er det fantastiske stoffer!! Personligt er jeg endelig blevet ejer af den blå... Men ønsker mig mange flere. Drømmer specielt om den lilla og den orange/lyserøde - MUMS!

  / Kathrine.

  SvarSlet
 4. Det er min yndlings, hvilket også fremgår på min blog :) jeg har fået fat i en mere gul end den grønne og så ved jeg ikke om du har set der er forskellige str blomster, så de må være trykket på forskellige måder gennem tiden :)

  SvarSlet
 5. helt klart på min top 3 over smukkeste 70er stoffer:-)

  jeg har den blå i 2 forskellige versioner hvor blade og farver er lidt forskellige.. det samme med den lyserøde og grønne.. Min favorit er helt klart den lilla, selvom de alle er smukke.
  Det havde været skønt med en rigtig solgul med orange midte!:-)

  SvarSlet
 6. Jeg har en også hvor blomsten er turkis og midten lilla. Klart en favorit også :)

  SvarSlet
 7. Det er så fint! Min yndlings er den lyserøde :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. De er nydelige! Jeg har ett med litt andre farger... Du kan se det her...
  http://tinafsyr.blogspot.no/2011/03/fr-dynetrekk-na-sommerkjole.html

  SvarSlet
 9. Elsker også printet - min yndlings er den grønne, og har et juniorbetræk til Kalle! Har vist ikke set andre farver, men måske lidt forskel på størrelse og farvetoning :)

  SvarSlet
 10. Kan man andet end at elske det stof, ja jeg kan i hvert fald ikk. Elsker alle farverne, men skulle jeg vælge nogen ud ville det være blå og lilla, men det er så også 2 farver det stort set altid hitter hos mig

  SvarSlet
 11. Er bare nødt til at spørge dig, om du mon har et helt dynebetræk til salg i den koralfarvede version (øverst til højre)?
  Jeg sov nemlig med sådan et betræk hos min kære og nu afdøde mormor - der er sååå mange gode minder i det mønster for mig.
  Tak for din dejlige blog, som jeg altid nyder. KH Mette

  SvarSlet
 12. Åhh ja elsker lige præcis dette retro blomster print (er ellers overhovedet ikke til retro) Jeg havde det lilla sæt da jeg var barn (årgang 73) bare meget lysere i farven pga. mange gange vask ;o) Tænk sig at jeg stadig kan huske det som var det igår..

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.