fredag den 26. oktober 2012

Outfit #4


Her et par billeder fra igår. Som i ved så er jeg lige nu vågnet i et tog og indtager om lidt Århus med mine store drenge, men derfor kan I jo godt lige få et lille outfit indlæg, ikk :-)

Jakke, sweatshirt og støvler er fra Zara. Jakken og sweatshirten er fra i år og støvlerne er fra sidste år. Nederdelen er fra American Vintage og strømpebukserne fra Wolford.

(I guder det er godt jeg skal til frisør imorgen!!!).

25 kommentarer:

 1. Velkommen hjem til smilets by! Kan berette om, at der er gratis koncert med TV2 i aften på Bisbetorv - nu ved jeg ikke om du overhovedet er til TV2, men jeg synes, at der er noget nostalgi over deres sange!
  Håber, at I får nogle skønne dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ELSKER TV-2!! Det var faktisk det allerførste band jeg var fan af. Fik kassettebånd med "Nutidens Unge" og "Rigtige Mænd" af min barnepige da jeg var 8 år gammel. Var det ikke fordi jeg var så træt efter en lidt bumlet tur i nattoget, så havde jeg stået der nu. Og ved du hvad... jeg gik lige forbi Steffen Brandt idag nede i Graven. Han kom trækkende med sin cykel. Mere gråhåret end sidst jeg så ham, men med det samme lille smil om munden som han altid har på :-) Så er man bare hjemme i Århus!

   Slet
 2. Du ser jo brand godt ud. Den jakke står højt på min ønskeliste(0:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, den jakke er altså også bare SÅ flot. Er rigtig glad for den :-)

   Slet
 3. Smukke smukke Ulla, hvor ser du fin ud:-) De støvler sukkede jeg også efter sidste vinter! Vil du afsløre hvilken frisør du bruger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ninna! Er også glad for de støvler! Ja, det vil jeg da - jeg har sværget til Birthe Gleerup i Badstuegade i 11 år nu :-)

   Slet
 4. Piiiiiift! Aarhus er en heldig kartoffel!

  SvarSlet
 5. Hvor ser du godt ud - og den jakke ryger da direkte på ønskesedlen til min 30års fødselsdag. Hvordan er den mon i størrelsen? Og velkommen hjem til Århus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Den er normal til lidt lille i str., så hvis du ligger mellem to str. skal du tage den store. Jeg er normalt en xs-s i overdele og min er en small og må bestemt ikke være mindre. Håber det hjælper :-)

   Slet
 6. Lækkert outfit!! Den jakke er så fed...!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er så lækker den jakke og rigtig dejlig at have på :-)

   Slet
 7. "Du for lækker - lækker - lækker lækker - lækker..."

  Er enig med alle de andre - du ser da skidehamrende godt ud! Og så ligner du jo én der ik er en dag over 24 altså!!!!!! Thumbs up :-)

  Og så er I kommet "hjem til Århus - åååuuuu åååå" for lige at snuppe en sang mere - enjoy:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg var lige til ansigtsbehandling idag og fik stukket en ret skarp lampe i ansigtet, og jeg tror hende behandleren vil være uenig i din vurdering af min alder :-) Men så er det jo godt jeg ikke behøver at vise close-up billeder her på bloggen ;o)

   Slet
 8. Hol-y smoke..... You got a cool style:-)

  Christina (thedanesonbrookhill)

  SvarSlet
 9. Hot mama!!!
  Like the grey boots!!!!
  Katrien/Belgium

  SvarSlet
 10. Super cool. Jakken og t-shirt er lige mig og så støvlerne, de er fine : )

  SvarSlet
 11. Ulla den jakke ..... Hvor varm er den og er den god til bukser også? Kan du ikke lige poste billeder med dig i den med andet tøj (be om ;-)) Kan man bruge den sådan indendørsagtigt?

  Kh.

  SvarSlet
 12. Hejsa Ulla
  Kan du fortælle mig hvordan Zara's bluser er i størrelser. Jeg kan se at blusen kun kan fåes i en str S og M. Og jeg ved du er meget klein (gid det var mig), så jeg kan gisme om at en str M i Zara er for lille til mig. Jeg er normalt en str M over mod L.
  Håber du vil svare temmelig hurtig, for jeg står midt en beslutning om at skulle bestille.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.