tirsdag den 11. september 2012

Zara bukser


Zara har altid virkelig mange fine bukser til gode penge. Dette efterår er ingen undtagelse. Se bare disse fine ni par. Hvilket par er din favorit?

16 kommentarer:

 1. uf mange fine bukser! min favorit er klart de allerførste - sort er bare my thing :-)

  SvarSlet
 2. Fine bukser. Helt klart de første sorte med lynlås foran. Du er velkommen til at kigge forbi min blog, hvor der i øjeblikket er gang i 4 give-aways. Bla. en fra Tante Grøn :)

  SvarSlet
 3. Jeg er til de sorte herre-agtige nogen-det allersidste billede:) super fede

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, elsker også den stil og så er de jo vildt behagelige at have på, den slags bukser og det må man heller ikke underkende ;O)

   Slet
 4. Jeans'ne med leopard er for coole!!! Jeg er så hooked når det gælder leopard. Så de andre leo-bukser ville nok også ryge i min kurv. Og så bare for at variere lidt, eftersom jeg allerede har 3 par leopard bukser, så kunne jeg godt gå med på syveren. De sorte med grå blomster :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, jeg er også helt leo crazy, og de mørke leo jeans er altså også bare super fede! Har faktisk også lige købt de sorte med grå blomster og dem bliver jeg også rigtig glad for, kan jeg mærke :)

   Slet
 5. Hej ulla ..
  jeg har fuldt dig i over et år nu og er en stabil læser, elsker dine opslag og ser frem det nyt spænde guf hver dag. Jeg har selv lige fået en søn, han er nu omkring de 6 måneder. jeg skriver nu en gang fordi jeg syndes det var så fantastisk at der endelig var en blog der tog alle de al mene hverdags ting op og gjorde det til et lille lys punkt på dagen at læse om.. men hvorfor tøj mode nu ? :P et lille spørgsmål fra en lille fan<3

  klem fra den nysgerrige

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stella.
   Tusind tak for de søde ord om min blog. Dem bliver jeg rigtig glad for :-)
   Det er rigtig at jeg har valgt at give mode-delen på mit blog et nøk opad, men det er ikke nyt at jeg interesserer mig for mode, og jeg har da også skrevet om det tidligere. Har en etiket der hedder Mode, som du kan se ude i sidebaren, og der ligger da en del indlæg derunder. Ja, og børnetøjsmode var jo faktisk det der startede hele bloggen i sin tid :)
   Min blog er et miks af mange ting, og de type indlæg som du nævner bliver jo heldigvis ikke udelukket af at jeg skriver lidt om mode hist og her. Skrev jo f.eks. lige et indlæg om familieliv og børneopdragelse før dette indlæg, og selvom jeg bliver glad for konstruktiv kritik, så bliver jeg endnu gladere hvis mine læsere skriver en kommentar til de indlæg de kan lide fremfor de indlæg der måske ikke lige
   fanger dem.
   Bloggen er 4 år gammel nu, og ligesom jeg som menneske udvikler mig og ændrer mig, så får min blog lov til at gøre det samme i ny og næ. I starten handlede den f.eks. meget om alt det kreative og med tiden blev den lidt mere personlig og senere igen kom der en masse mad på bloggen.
   Jeg håber mine søde og dejlige læsere vil bære over med at jeg ikke kan ramme alles hjerter med alle mine indlæg, og så lover jeg desuden at det på ingen måder er slut med indlæg om hverdagen, børn og selvfølgelig alt det kreative ,o)
   Tak for dit spørgsmål. Det fik mig selv til at reflektere og sætte ord på hvorfor bloggen er en flydende og levende masse der bevæger sig forskellige retninger :)
   Kh Ulla.

   Slet
  2. Det er helt fantastisk ;) jeg har intet imod det , var bare nysgerrig ..
   Lige et klap på skulderen:
   Jeg syndes at det er super flot af dig at du tillader andre at komme ind og få et lille kig ind i dit og din families liv. Din blog er noget helt særligt og elsker den virkelig <3 der er både spænde og lækre indlæg plus at du har tid til at kommentere, en stor inspirations kilde til min hverdag. ( især med hen blik på dit overskud, til 3 drenge , en mand og alligevel er der altid noget nyt og spænde på bloggen, helt fantastisk.. jeg selv har rod og vaske tøj til ørene og jeg har altså kun et barn ;) , lige nu ligger han under bordet og brokker sig fordi jeg lige bruger 5 min af min tid til at svare dig kæmpe kaos.. ville bare lige under strege at du er for sej!!)

   klem fra stella og vincent under bordet <3

   Slet
 6. Jeg ELSKER at du (også) har mode med på bloggen, især når man ved at det også interesserer dig:-) Det ene udelukker jo ikke det andet!
  Jeg kunne eje et par af hver af de her bukser:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Ninna! Åh, det er jeg virkelig glad for at høre!!
   Ja, interessen for mode er jo netop en del af mig og ikke et eller andet påtaget jeg synes jeg skal begynde at skrive om på bloggen.
   Elsker jo også at din blog er et miks af det hele, og jeg kan også huske at du åbnede langsomt op for mode-delen i sin tid. Man tænker jo selvfølgelig på sine læsere, og om de nu er klar på lidt forandring og fornyelse :)
   Ja, jeg er også pjattet med alle de bukser.
   I sidste uge købte jeg de lyseblå, som her på billedet ikke ser vanvittigt spændende ud, men uh de er altså fine når man får dem på!

   Slet
 7. Jeg tager de første fire par:-)

  SvarSlet
 8. så fede, men øv, synes ikke jeg kan finde armybukserne på deres side??

  SvarSlet
  Svar
  1. Joj o, de er der skam stadig :-)
   Du skal kigge under Trf kollektionen. Der finder du dem under "bukser". Kan se at de er midlertidigt udsolgt lige nu, men der står at de kommer igen.
   Og ja, de er super fine! :)

   Slet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.