fredag den 28. september 2012

Tak for alle fødselsdagshilsnerne ♥

Tusind tak for alle de søde hilsner på Bertrams fødselsdag. Både her på bloggen, på Instagram og på facebook. Det er meget overvældende og sødt.
På trods af massivt gråvejr med en del regn hele dagen havde vi en dejlig dag i tirsdags. Bertram blev fejret både i børnehaven og herhjemme.

Dagen startede kl. 05.40, hvor jeg vågnede ved at en lille stemme sagde til mig: "Mor"! "Jeg har fødselsdag". Og det havde han jo ret i, den lille fyr.
Vi tændte fødselsdagslys for ham og han fik lov til at åbne et par gaver inden han skulle afsted i børnehave (der er jo rigeligt med tid til leg, når man står så tidligt op). Blandt andet den fra Rasmus og Alfred, som var en stor fin krigerelefant fra Schleich. 

Til børnehaven havde jeg lavet en kurv fyldt med kanelsnegle (efter drengens ønske) i bedste Bree Van de Kamp stil. De fik også grovboller og grøntsagsstænger, og Bertram fik en rigtig dejlig fejring og en fin gave fra børnehavepædagogerne og børnene på hans stue. En lille Mandala malebog og et hæklet shippetov sammen med et sødt kort. Af sin musiklærer (som han går hos hver tirsdag morgen), fik han en flot krystal.

Herhjemme ventede mor, far, brødre, farmor og farfar med lagkage, sang og gaver, og Bertram nød det hele i fulde drag. Aftensmaden bestod af mexikanske pandekager, som Bertram havde bestemt vi skulle have. En dejlig dag med en stolt og glad Birdie.

6 kommentarer:

 1. Ihhhh altså, sikke en sød dreng der er fyldt med lykke og hengivenhed på billederne. Skulle du en dag mangle tre prinsessen med lyst hår og blå øjne, så sig til.... Hi hi har selvfølgelig ikke set den sidste pige endnu...men mon ikke hun følger de to store:) giver gerne prinsesserne til dine prinser:)
  Ønsker jer en skøn weekend,
  Kh Kirsten

  SvarSlet
 2. Hvor har i hygget jer- og sikke nogle dejlige billeder af børnene!

  Kram
  Christina

  SvarSlet
 3. Det er vist ikke dårligt, at fylde 6 år :)

  Tillykke med ham endnu en gang.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine billeder :) Lagkagen ser rigtig fin ud, en rigtig fødselsdagslagkage :)

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
 5. Tillykke med Bertram:) Det ser så hyggeligt ud! Kunne det tænkes du vil dele opskriften på de fine kanelsnegle?
  Kh

  SvarSlet
 6. Hvor er det et fint fødselsdagstog. Hvor er det fra?
  Jeg er vild med enkeltheden og det helt simple, ikoniske udtryk.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.