søndag den 8. april 2012

Vi holder påskeferie

Bloggen er stille fordi vi hygger maks! Den seneste uge har vi haft  hele to besøg fra Danmark. Først Bo's søster med mand og børn, og så min søde veninde fra Århus ligeledes med mand og børn. Arhmen, det har sgu bare været så hyggeligt! Vi har været aktive, været på dagsudflugter, shoppet, ungerne har leget og leget og leget, de voksne har grint, snakket og drukket en hulans masse vin, Baileys og Asti og vi har alle spist en helt masse lækker mad og en helt masse usunde sager. 
Andet hold gæster er netop taget hjem idag og foran os har vi endnu en uges ferie med ungerne (hernede varer påskeferien to uger), som skal nydes ligeså meget som den foregående - dog med væsentligt mindre fedt, sukker og alkohol. Bare lige så'en for at få balance i tingene, ikk :-)
Rasmus og Mor på loppemarked // Solopgang over fabrikkerne // Lidt påske deko // Alfred hygger hos Kusine // Car crash i stuen // Holiday Park med svigerfamilien (som sammen med Rasmus sidder med hovedet nedad i vogn nummer 4) // Bertram nupper en tur i de rolige biler // Min søde svigerinde's lagkage // Glimt i øjet // Alfie fejer // Alfie hjælper Mor med at tømme køkkenskabene(?!) // Min veninde  synger skønne sange for Alfred // Drengene nyder at have både tobenet og firbenet besøg fra Danmark // Hjemmelavet sushi // Alfie bader Smølfen 

5 kommentarer:

 1. Lyder (og ser hyggeligt ud) - årh, hvor kunne jeg også godt bruge en uge mere...! :o). Håber jeres sidste uge også bli'r skøn.

  SvarSlet
 2. plus jeg kommer til at savne loppe loppe meget : )

  SvarSlet
 3. Sjovtat man med ferie når mindre af alt det kreative og kommunikerende, såsom blog, syning m.v. I stedet har man altid drøn travlt med at hygge og få tiden til at gå på den bedste måde. Fortsat god ferie - jeg styrter tilbage i virkeligheden på tirsdag - ser måske en anelse frem til det :-)

  SvarSlet
 4. Nydelige bilder! Og kjempeskjønne barn :) :)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.