søndag den 22. april 2012

Bagt æg

Igår eftermiddag kom mine forældre på besøg og bliver de næste 5 dage.
Imens jeg idag fra morgenstunden var på lageret og rydde lidt op, så lavede Bo stor morgenmad med alskens lækkerier. Han eksperimenterede med æggene som vi godt kan lide at gøre herhjemme, og idag havde han hentet hjælp hos navnebroderen Bo Bech og havde lavet de lækreste bagte æg med spinat og ricotta.
Når man én gang har set YouTube videoen hvor Bo Bech på meget insisterende vis siger "BAGT ÆG", så kan man ikke helt få den måde at sige "bagt æg" ud af hovedet, og det blev da også gentaget utallige gange både under tilberedningen og over morgenbordet af både børn og voksne. Faktisk så meget at Alfred i et øjebliks stilhed pludselig udbrød "Bagæææ"!
Hahaha, den lille mus efterligner og gentager simpelthen ALT lige i øjeblikket. På samme måde løftede han også sin tallerken og kiggede under bunden på den kort tid efter at Bedstefar netop havde gjort det samme med frugtfadet, for at se hvilken porcelænsfabrik der havde lavet det. Lille Alfus. Han er så kær. Han lærer så mange nye ord hver dag og har nu også sagt sine første tyske ord. Dys (tschüss) og Auduu (Auto). Jeg smeltersmeltersmelter over hvor sød han er!

12 kommentarer:

 1. Nåh, hvor kært. Gud fader hvor ser det lækkert ud hjemme hos jer. Kan man leje et værelse? : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er jo sådan lidt et hotel ind imellem, når vi har gæster og så bliver der altså kræset lidt for folket :-)

   Slet
 2. Fantastisk lækkert set det ud :)

  Og hvor er det bare sødt det du førtæller om lille Alfred. Det er så utroligt, hvordan de børn man får bare er de helt rigtige. På ingen tid vokser de her små mennesker sig helt ind i ens hjerte og man kan slet ikke forestille sig at kunne undvære dem - det behøver man heldigvis heller ikke ;)

  Sender dig en mail senere i dag, som du så kan læse i morgen :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så fantastisk hvor højt man kan elske!!

   Slet
 3. Jeg havde slet ikke tænkt over at man kunne lave æg sådan. Lyder super lækkert! Det må vi da også prøve : )

  Herhjemme har vi også en lille en der er ved at lære at sige sine første ord. I er vist lidt foran hjemme hos jer... Det er simpelthen fantastisk at være med til at opleve alt dette nye der sker hele tiden i sådan et lille sind : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, er det ikke bare den sjoveste tid, når de sådan lærer at snakke? Jeg synes det er så fantastisk. Havde helt glemt hvor meget sjovt der på daglig basis kommer ud af sådan en lille mund :-)

   Slet
 4. Jeg er også helt gak med de æg der, og hvordan i alverden jeg kan have overset den bagte version, det er mig en gåde. Det må der straks rettes op på :)
  God mandag nede i det tyske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kendte den heller ikke før jeg så YouTube videoen med Bo Bech. Det smagte sååå godt, og så kan man jo variere i det uendelige :-)

   Slet
 5. Æj, hvor er det bare for cute med ham Alfred :-))))) GAD vide hvad han har tænkt, om det dér med at kigge under tallerknen. Hi Hi, I må næsten ha kunnet hørt tandhjulene knage inde i det lille hoved. Nåårh, altså! Tak fordi du delte :-)
  /Annika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, du sætter et godt billede på, for ja, det var lige så det knagede derinde :-)

   Slet
 6. Det lyder skønt med besøg hjemmefra - det må være det bedste ved at være "udenlands dansker" :-) Og sikke da et morgenbord han kan diske op med, ham gemalen! WAUW:-)

  Hi hi, sidder og smiler over dine Alfred kommentarer - præcis sådan har jeg det med Victor nu! Altså ganske vist kan han ingen tyske ord, men han stavrer rundt på sine små tykke ben og griner og smiler og siger "Miiiii mooooor" - og så må man jo lige smelte lidt mere:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid SÅ dejligt at have besøg, kan jeg godt sige dig!

   Jaaaa, er det ikke bare for skønt når de små begynder på det snak der? Hvor cute at Victor siger Miiii moooooor - nuuuåår, hvor sødt :-)

   Kh Ulla.

   Slet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.