onsdag den 14. marts 2012

Salat med oksekød og chili



Igår lavede jeg mig denne salat af en rest oksesteg fra dagen før og hvad vi lige ellers havde i køleskabet.

Ruccola, kalamata oliven, tomater, oksekød og frisk rød chili i en marinade af olivenolie, balsamico, soya, citronsaft, agavesirup, salt og peber. Simpelt, hurtigt og lækkert!

4 kommentarer:

  1. mmmm enkelt men godt!
    Hvor ser dine tomater lækre solmodne ud...
    Tomaterne i DK er desværre ikke så lækre som dine på denne tid, jeg glæder mig til sommer og masser af solmodne tomater :-)

    SvarSlet
  2. Hej
    Lækkert lækkert og Go måde at få brugt en rest på :)

    Min den mindste skal snart i gang med rigtig mad, kan du anbefale nogle kogebøger eller links du har brugt til Alfred da han begyndte på maden, kan huske du viste noget af det frem :)
    Vh. Louise

    SvarSlet
  3. Den ser sgu lækker ud..! Den må jeg prøve!

    SvarSlet
  4. Mums, det skal da prøves!

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.