onsdag den 14. marts 2012

Kreative børn

.
Når Mor ikke på anbefaling vil købe alt det seje legetøj, så må man jo selv igang med saks og papir. Er der mon nogen der kan gætte hvad der er Rasmus og Bertram her har lavet......?

Elsker mine kreative unger!

16 kommentarer:

 1. Det må da næsten være lyssværd!
  Hvis man skal have dem af en nogenlunde kvalitet kan de også ret hurtigt gå hen og blive dyre.
  Så er lidt fantasi og kreativitet også meget bedre ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig meget bedre :-)

   Slet
 2. det er uden tvivl LYSSVÆRD!:-) - det ved man når man selv har et par starwars fans;-) - og iøvrigt også selv er lidt vild med det... sån "uofficielt";)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja som drengemor ser man det med det samme. Jeg var også selv fan som barn, så jeg kan også mærke fascinationen vende tilbage :-)

   Slet
 3. ....jeg gættede det også med det samme!!
  *griner* Victor ejer faktisk et lyssværd, men også kun fordi papfar havde et liggende som havde været brugt i en gymnastikopvisning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyssværd er jo bare sagen for små drenge. Synes nu også de er sjovere end pistoler og geværer. Der er jo sådan lidt fantasiunivers over dem :-)

   Slet
 4. Mega seje lyssværd!! De er garanteret lige så sjove at lege med som dem til 500 kr :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, de er helt sikkert lige så sjove og så kan man jo lave rigtig mange i alle farver. Det er jo det der er så skønt med fantasi - at den som bekendt ingen grænser har :-)

   Slet
 5. Det er jo Steiner lyssværd ;-)
  Skønne drenge du har!

  SvarSlet
  Svar
  1. He he - ja, det er det nemlig :-)

   Slet
 6. Det er nogle seje drenge du har!

  SvarSlet
 7. Sikke nogle dygtige drenge du har.. og ja, det er da meget sjovere at få lyssværd i alle mulige farver end dem man køber. Helt sikkert også en fed proces for drengene at lave dem - godt du holder fast på ikke at ville købe de dyre sværd! Godt gået Ulla :-)

  SvarSlet
 8. Ja der er jo ingen tvivl. Min Bertram har også et rigtigt, men han kommer så tit hjem fra børnehaven med et i papir. -og udvidede udgaver der kan slåes sammen med tape - og han bruger dem faktisk lige så meget som det "rigtige". DEt er altid svært med hvor meget af den slags legetøj de skal have lov til at have. Jeg har´en mand som aldrig fik lov til det som barn, så jeg tror han kompenserer lidt overfor vores dreng ;-)
  //Lisa

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Haha min tanke var SMØGER hahaha (Kan ikke helt fornemme størrelsen og jeg har jo tydeligvis piger!). Men sådan er det med det selvgjorte legetøj...det kan være mange ting (:

  SvarSlet
 11. dette lyser star wars lang vei, vi har huset fullt av slike sverd vi og ;)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.