onsdag den 7. marts 2012

KONY 2012 - se filmen, spred budskabet, deltag aktivt!Brug 27 minutter på at se denne film. Forfærdeligt, grufuldt og en realitet næsten ikke til at bære! Med mindre dit hjerte er lavet af sten, så vil du ligesom mig ikke kunne lade være med gøre noget når først du har disse umenneskelige realiteter i bevidstheden. 
Del filmen. Spred budskabet. Tag aktivt del i kampen!

11 kommentarer:

 1. Filmen treffer helt klart mitt hjerte. Det er bare tre uker siden jeg leste boka "A Long Way gone" av Ishmael Beah... det er bare så grusomt at man ikke helt kan skjønne hva barnesoldatene går gjennom akkurat i dette øyeblikket, flere steder i verden..

  SvarSlet
 2. Det er desværre ikke alt sammen der er så godt som det lyder, men helt klart et kæmpe plus at det kommer på dagsordenen.
  http://visiblechildren.tumblr.com/

  SvarSlet
 3. Niels, jeg kender allerede til siden du linker til og det ændrede intet for mig at læse det. Kritiske stemmer vil der altid være - sådan fungerer demokratiet jo, og nej - verden er ikke kun sort eller hvid og dette projekt er ingen undtagelse. De har valgt deres fremgangsmåde for at blive hørt og det har jo så virket! De har lagt deres fokus på at rive problemet op med rod og arbejder frem mod det mål. Der er intet nyt i at nødhjlælpsorganisitioner bliver kritiseret og så er det jo så op til den enkelte hvem man vil lade sig forføre af. En mand og en organisation der handler eller ham der sidder med armene over kors og kritiserer. Jeg lod mig forføre af dem der handler.

  SvarSlet
 4. Det er et fedt projekt!
  Og hvis man skal forholde sig kritisk, vil der være 'huller' i alt, men det betyder jo ikke man skal vende ryggen til det, for det nytter jo endnu mindre.
  Kæmp og sæt håb i folk!
  Det her projekt er endda så meget 'inden for rækkevidde' at man 'bare' skal dele linket og oplyse folk! Jeg kan ikke se fejlen i dette må jeg nok indrømme. Jeg bliver, som Ulla, forført af dem der handler.

  Peace!!

  SvarSlet
 5. Klart en god sag, som jeg håber kan nå målet. Og jo hurtigere jo bedre. Og apropos kritik - ja, det vil der altid være - her endnu et eksempel: http://jp.dk/udland/article2716867.ece
  Og indrømmet har jeg det altid svært med velgørenhed, som ikke vil redegøre for deres økonomiske side. Så skal man bare kalde det noget andet, for de må da gerne tjene penge for min skyld, så længe målet er godt :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Jeg er på ingen måde imod hvad Invisible Children gør og støtter dem også selv. Jeg har linket til videoen på alle de socialemider hvor jeg har en profil, samt sendt den til Justin Bieber, Mark Zuckerberg og Roskilde Festival.

  Jeg er bare af den opfattelse at vi ved at skabe en debat om emnet forhåbentligt kan få Invisible Children til også at ligge et større pres på Ugandas styre og deres militær, da de også er på kant med menneskerettighederne.

  SvarSlet
 7. Ja, jeg er enig med dig Niels! Hahah.. fedt du har sendt den til Justin Bieber!

  SvarSlet
 8. Tak fordi du delte. Jeg har sendt videre og lavet bestilling <3

  SvarSlet
 9. Tag og se filmen - den er det værd. Har også selv spredt budskabet på facebook.

  SvarSlet
 10. Har netop selv lavet et lignende indlæg.. Det er en barsk realitet, men hold op en fascinerende måde the invisible children har valgt at gribe sagen an på...
  Det er en kamp værd at kæmpe...

  SvarSlet
 11. prøv lige at læse denne dog! http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/viral-paa-24-timer

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.