lørdag den 11. februar 2012

Follow me on InstagramNår jeg ikke har så meget tid til længere blogindlæg med fint opstillede fotos, så opdaterer jeg lidt på Instagram fra min Iphone. Du kan følge mig lige her hvis du har lyst. App'en kan også downloades til din smartphone, hvorfra du kan følge mig, og så kan du også selv give dig i kast med at instagramme (hvis du ikke allerede gør det). Det er sjovt :-)

14 kommentarer:

 1. Ja Instagram er rigtig fint, bruger det også selv meget :O)

  SvarSlet
 2. Jeg er også ret hooked ;) glæder mig til at følge din.

  SvarSlet
 3. Kendte jeg slet ikke - det må jeg bestemt tjekke ud :-)

  SvarSlet
 4. Det program må jeg da lige hente! Jeg følger dig jo både via min smartphone og min bærbar. Så hvorfor ikke et 3. sted ;)

  Forresten så har jeg gang i en give away med en rulle retro tapet, som jeg tror lige er noget for dig! :), måske har du lyst til at være med?

  kh

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Vil du ikke være sød at tjekke din mail,har skrevet til dig en del gange nu og hører stadig i tet????

  SvarSlet
  Svar
  1. Har mailet dig tidligere på ugen. Forsøger lige igen :-) Kan da lige fortælle at de ting du har købt på blogshoppen var solgt, så returnerer dine penge. Beklager at jeg slet ikke havde set du havde købt noget. Havde ikke fået nogen mail omkring det fra Paypal, så blev først opmærksom på det da du skrev her på bloggen for nogle dage siden.
   Kh Ulla.

   Slet
 6. Hej Ulla. Nej hvor sjovt, den gyngestol i har til Alfred, den har vi også til vores yngstemand. Samme farver og alt. Da jeg var barn gyngede jeg som besat i den og nu bruger næste generation den, dejligt.
  Har lagt et billede af vores ind på min blog: http://suskreahjoerne.blogspot.com/
  Kh Susanne

  SvarSlet
 7. Hej Ulla, det er en super app., som jeg netop er begyndt at lege med. Jeg vil da gerne følge dig derinde også - elsker jo din blog :o) Du er velkommen til at følge mig på Instagram. Du finder mig under navnet Filippasmom. Jeg har jo ingen blog.. endnu...det kommer når tiden tillader det :o)
  Er du helt ovenpå igen efter din indlæggelse i DK?
  KH Berit

  SvarSlet
 8. Jeg eeeelsker Instagram og har det på min Iphone. Jeg har valgt at alle mine billeder på bloggen har instagram filter. Jeg begyndte med det og så synes jeg egentlig bare at jeg vil holde udtrykket. Jeg får også taget flest billeder med telefonen, så det passer fint. Og så fylder billederne ikke særlig meget :)

  SvarSlet
 9. Kære Ulla. Jeg har skrevet en mail til Camilla og dig. Jeg vil bare endnu engang sige dig/jer tak for gaven og de søde tanker. Jeg er så overvældet over jeres omsorg for mig.. Jeg er så knap for ord, men jeg forsøger at sætte ord på min taknemmelighed.. Knus fra C

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christina.
   Det var i sandhed så lidt! Man føler sig lidt magtesløs over ikke at kunne stille noget op, når et menneske kæmper som du nu gør, så jeg er rigtig glad for at høre at det lidt man nu kan gøre, kan varme en smule.
   Jeg tænker på dig hver dag og kærlige heldbredende tanker og god energi flyver afsted til dig herfra.
   Knus <3

   Har også sendt en mail retur til dig.

   Slet
 10. Du kan lave en fin photostream med dine instagram billeder - se her http://saitoutloud.blogspot.com/2011/08/embed-instagram-feed-into-blogger.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Havde tidligere lavet en fin photostream fra Badgeplz, men kom til at slette den ved en fejl, og da jeg ville ind for at lave en ny virkede det link jeg havde ikke, så tak til dig, for nu har jeg igen en fin Instagram photostream i min sidebar :-)

   Slet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.