fredag den 24. februar 2012

Æbletræ kostume DIY

Dette æbletræ kostume er uhyre simpelt at lave og tager virkelig kegler og får både "neeeiii", "iiihh" og Ååårhh" med på vejen. Det blev bikset sammen på en halv times tid, men jeg havde lidt klippe og pustehjælp fra vores au pair, så jeg vil tro det ville kunne gøres på 45 minutter ene mand.

Du skal bruge følgende:
Ca. 40 små røde balloner (ikke vandballoner, men rigtige balloner i mini format. Jeg har købt mine her, men ved ikke om de sender til DK).
Grønt karton
Små sikkerhedsnåle
Mørkegrøn ensfarvet hættetrøje (min var dog med motiv, så jeg vendte den blot på vrangen. Den må gerne være 2 str. større end barnet normalt bruger, så der er plads til en fleecejakke under. Det er jo ofte koldt omkring fastelavn).
Brune bukser
Evt. grønne vanter 


Klip blade af kartonen og lav hul i dem med en hullemaskine

Kom bladene ned over dutten på de oppustede balloner. Hvis du ligesom mig har valgt karton med en for- og bagside, så sørg for at forsiden af bladet vender mod ballonen. 

Når ballonerne skal sættes på blusen, så kom sikkerhedsnålen ind i blusen og stik ud på ydersiden og igennem ballondutten (ikke i knuden men i den lille snip) og så ind i blusen igen, så selve sikkerhedsnålen ender med at sidde på indersiden af blusen.


Voila! Et æbletræ!

Det kan selvfølgelig også laves med andre farver balloner, hvis man ønsker et træ med lilla blommer, gule mirabeller eller orange appelsiner.

12 kommentarer:

 1. OMG (for lige at bidrage til listen af udbrud dette kostume medfører) - det er jo helt fantastisk fundet på. Idé hermed lagret i baghovedet. Tak fordi du deler :o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 2. HOLD DA HELT OP HVOR ER JEG INPONERET- JEG BØJER MIG I STØVET...INTET MINDRE END GENIALT- SIMPELT OG FANTASTISK VIRKEFULDT! GOD GOD IDE !
  gOD WEEKEND
  SMIL FRA RIKKE

  SvarSlet
 3. hvor er det fint. her sprang vi let og elegant over fastelavn, da vi var på ferie. dog skulle den største klædes ud som hjort på gymnasiet i dag, da det var et "fanekrav" fra 3.g´erne. (?)

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er det bare en vildt god ide - Godt tænkt :)

  SvarSlet
 5. Fed ide, og altid dejligt med nogle nemme ideer :)

  /Ditte

  SvarSlet
 6. Skøn idé og sød dreng :)

  SvarSlet
 7. Totalt sejt og fedt fundet på! Den idé ryger i gemmerne til mine unger blir lidt ældre! :)

  SvarSlet
 8. Åh altså, det er virkelig et genialt påfund!!

  SvarSlet
 9. Det er sgu da kreativt... øv at min dreng absolut VIL ha' købe-superhelte-dragter ;)

  SvarSlet
 10. Tusinde tak for inspirationen, Ulla... Du kan se mit lille æbletræ her, hvis du har lyst :)
  http://nullergojen.blogspot.com/2012/02/et-ble-om-dagen.html

  Kh Betine

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare en superfed idé! Så enkelt og så vildt effektivt!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.