tirsdag den 31. januar 2012

Stolen

Hermed de lovede billeder af min nye gamle stol fra mit barndomshjem. Den er faldet godt til og er blevet taget godt imod især af Alfred der kravler op og ned af den dagen lang.

8 kommentarer:

 1. Den er så fin! Den havde vi også i mit barndomhjem - i mørkebrun læder :)

  SvarSlet
 2. Åh en lækker stol, fyldt med gode minder. Jeg bliver så glad når jeg ser på dine flotte tæpper, de er så skønne i farverne.
  Knus

  SvarSlet
 3. OG Åh for en skøn pude, FEDE farver og SKØNT mønster...wow...

  SvarSlet
 4. Den er lækker!! Og så med tæpperne ved siden af... ekstra lækkert. :D

  Og så krydser jeg også fingre (og trykker tommelfingre!) for, at lægen har gode ting at sige om Bos knæ!!

  SvarSlet
 5. Aha.. en såkaldt Amerikanerstol.
  Jep, jeg har også en stående hjemme hos mig. - Skal dog have den solgt her i den nærmeste fremtid. Pladsen er for trang.
  Min er dog i mørkt træ og i mørkt læder.

  SvarSlet
 6. Der er den jo!!! Mine forældre havde to af disse, godt nok med mørkebrunt læder. De var godt møre, knirkede gevaldig og kunne vist falde sammen hvert minut -derfor røg de ud for mange r tilbage. Men ØV hvor ville jeg godt have haft dem i min stue nu..
  Dit heldige asen ;0)

  SvarSlet
 7. Skøn skøn stol! Passer perfekt ind i miljøet! Jamen kan jo godt se det. Hvor fantastisk det vil være med trægulve - men man kan ikke både få forår fra marts, sommer til oktober og trægulve. Det må du da kunne forstå Ulla (:

  SvarSlet
 8. Lækker stol! Og helt fantastisk korsstingspude.. Måms! Tjek gerne min blog, Ulla. Jeg er blevet inspireret (og i hvert fald her hos dig!!) til at lave min egen blog - men den er stadig ganske ny. Jeg vil blive taknemmelig for et kig og et råd fra en sej, erfaren blogger som dig :-) Tak fordi du deler alle dine smukke fotos, oplevelser og tanker!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.