mandag den 5. december 2011

Ruller

Idag har vi lavet ruller. Lækre forårsruller med grøntsags/oksekødsfyld og thailandske rispapirsruller a'la Brødrene Price. Er du gal hvor smagte det godt! Sprødt, delikat og lækkert. Drengene var også helt vilde med det. Rasmus spiste fem forårsruller og to thai ruller og så rullede han i seng. Helt sikkert ikke sidste gang vi har lavet det!

17 kommentarer:

 1. Wow, du er skikkelig flink! :-)

  SvarSlet
 2. Waauuu.....men hvordan POKKER får du tid og overskud til at lave lt det lækre mad?????????

  SvarSlet
 3. Lækkert lækkert:) Det tror jeg da også snart vi må prøve!

  SvarSlet
 4. Ummhhh lækre ruller. Forresten bliver din blog ikke vist særlig godt på mobilen. Du kan ændre indstillingerne i de nye blogger :-)

  SvarSlet
 5. Det ser virkelig lækkert ud - så godt Brd. Price lave dem her den anden dag - det kunne være man skulle prøve det selv.
  Hvad havde du pakket forårsrullerne ind i?

  SvarSlet
 6. Jeg prøver lige at skrive her... Har sendt dig en mail i sidste uge vedr en del tøj fra din blogshop som jeg vil købe til vores kommende lillesøster. Har du set den? Er usikker på om tingene stadig er til salg. helenathell@hotmail.com Kh, Helena

  SvarSlet
 7. Mmmm, hvor ser de lækre ud! Jeg kastede mig for nylig også ud i at lave friske forårsruller og ja, børnene elskede dem. De fik selv lov til at lave dem ved bordet og det var et hit!

  SvarSlet
 8. Det så kjempegodt ut! Så fine bilder du tar!

  SvarSlet
 9. mmmm... super lækkert, de skal prøves i aften ;o)

  SvarSlet
 10. Tak for alle jeres kommentarer. I skulle virkelig tage at prøve det. Det er simpelt men en lille smule tidskrævende. Dog er det alt tiden værd :-)

  Forårsrullerne er pakket ind i rispapir. Vil tro det kan fåes i større supermarkeder ellers så i asiatiske købmandsbutikker.
  Jeg har brugt det samme papir til alle rullerne, men forårsrullerne er stegte på panden i jordnøddeolie. Thai rullerne er ikke tilberedte men blot rullet sammen.

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 12. Det ser rigtigt lækkert ud. Er dog lidt (meget) ked af at brødrene Price kalder deres ruller for "thairuller", da man ikke bruger rispapir i det thailandske køkken. Det gør man derimod i det kinesiske og vietnamesiske køkken. Mine favoritrisruller er vietnamesiske fyldt med tigerrejer, agurk, koriander og glasnudler og så med en bønnesaucedip til. :) Hilsen en asiatisk madnørd.

  SvarSlet
 13. Hej June.

  Jamen, det er da også for galt at Brd. Price ikke har styr på det!! Nu har jeg googlet det og kan godt se at det kun er i Vietnam man bruger rispapiret. Så blev jeg så meget klogere idag, så tak for din lille rettelse :-)

  Jeg har endda været på madlavningskursus engang på en rejse i Thailand og der lavede vi netop også forårsrullerne af den mere almindelige forårsrulledej (ja, hvad hedder sådan en egentlig?) som ikke er gennemsigtig med mere dejfarvet. Det har jeg også prøvet at lave herhjemme, men efter at have prøvet rispapiret, så er jeg hooked på det. Synes det smager bedre og får en bedre konsistens med rispapiret.

  Dermed fandt jeg ud af at jeg bedre kan lide vietnamesiske forårsruller fremfor thailandske forårsruller - selvom de dog også er lækre!

  Kh Ulla.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.