torsdag den 8. december 2011

Nyt design på bloggen

Som den opmærksomme besøgende måske har spottet så har jeg fået nyt design her på bloggen (og på blogbutikken). Blandt andet den nye fine header, som jeg er ret så pjattet med. Det er Marie der har været den dygtige grafiker og sammen har vi fundet frem til det nye design. 1000 tak Marie. Jeg er SÅ tilfreds :-)

Jeg synes det er blevet super godt og det er stadig rigtig meget mig. Lullaby ånden og det orange/brune retro er bevaret. Det har netop været vigtigt for mig at det ikke blev ændret til noget fuldstændig andet men stadig lænede sig op ad det gamle design med den blomstrede header i mit yndlings stof, og det synes jeg er lykkedes helt perfekt.

Og ja, så spurgte jeg jo jer i blogland til råds hvad angår et nyt "slogan" eller manchet eller hvad den der lille tekst under blognavnet nu hedder :-)
Jeg fik nogle super gode bud og 1000 tak for dem! Udfra de bud satte jeg nogle slogans sammen og lod en afstemning afgøre hvilken der skulle være min nye. Det blev til: "70'er farvelade og fortællinger fra Tyskland", som heldigt nok også var min egen personlige favorit.

Jeg lovede jo en lille gave til den der kunne komme med et bud som jeg ville kunne bruge til noget, og da ordet 70'er farvelade er det nye islæt i teksten, vil jeg gerne sende den lille præmie afsted til Sussi, som kom med det forslag. Sussi, du har jo ingen blog, så jeg håber du ser indlægget her og kontakter mig på ullalentz(snabela)gmail(dot)com, så jeg kan få din adresse :-)

2 kommentarer:

  1. Jubiii, hvor heldig kan man være ;-) Jeg har fået en blog siden sidst, så jeg er at finde i blogland, men jeg sender lige mine oplysninger til dig på e-mail:-) og TAK! :-)

    Layoutet er i øvrigt SUPER fint :-)

    SvarSlet
  2. Det ser rigtig flot ud :)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.