torsdag den 8. december 2011

Hvem bestemmer om noget har nusse potentiale?

Hvad gør man når den lille dreng har kastet sin kærlighed på hjørnespidsdimsen på voksiposen og har udråbt den til nusseklud? Han har jo ikke voksiposen med sig udover når han sidder i klapvognen, og den er måske også lidt tung at slæbe rundt på. Ja, hvad gør man så?
Så syer man en voksi look alike nusseklud. Jeg synes da den ligner meget godt, men Alfie har indtil nu været mere end almindeligt afvisende overfor den. Vi må give ham lidt tid til at acceptere den og til at opdage at den har nusse potentiale.

11 kommentarer:

 1. Fin koseklut - jeg har også planer om å sy en slik :-)
  De nye bokstavene på headingen var fine :-)

  SvarSlet
 2. Fint :-)

  Min sønner nusser også på den måde, dog med hans (baby)dyne, og den er jo trods alt noget mere handy ;-)

  Håber han accepterer din look-alike snart :-)

  SvarSlet
 3. God ide! Hvor er han altså bare kær:)

  SvarSlet
 4. Voksiposen er bare det bedste :)
  www.janelerche.dk

  SvarSlet
 5. Her har vi en dreng, der slæber rundt på et strikket babysvøb. Det er alligevel også en pæn størrelse nusseklude. Og nusset det er det, efter at ha' fuldt Villads i snart 3 år i tykt og tyndt! August har altid haft en forkærlighed for at nusse hår. Men det er også altid med een, så ganske praktisk er det:-)

  SvarSlet
 6. Hi hi alt for sødt...
  Min Gabriel har sin pupu (en baby pude) som SKAL være uden betræk.. har ellers lokket ham med alle de fine print på pudebetrækker..men NIX!! Pupu skal være uden betræk..og så går han og nusser hjørnet med næsen..så er helt slidt..og køn er den ligefrem heller i mere.. for skal den til vask er han helt ulykkelig.. og der er jeg jo nok sådan..så lad da barnet.. :-)
  Kh Michelle

  SvarSlet
 7. Slap da lige helt af, hvor er det sødt!! Jeg håber for ham og jer, at den "falske" nussedims bliver accepteret inden længe:-)

  SvarSlet
 8. Ja præcis - man må jo tænke ud af boksen, når det kommer til at imødekomme de kære smås særlige behov... fin erden da blevet :-)

  SvarSlet
 9. Sikke en fin nusse-attrap du har fået lavet. Håber han på et tidspunkt overgiver sig til den :-)

  SvarSlet
 10. Må lige kommenterer på de alt for skønne billeder af lille Alfred......hvor er han nuttet.....
  Min Albert bruger også 'lilledynen' til helt samme formål....noget nemmere at komme rundt med, og heldigvis for det da, for den er med OVERALT. Uden betræk:-)
  Tina

  SvarSlet
 11. Hvor er han sød ... håber han accepterer 'snyde-kluden' ... måske bliver den afvist, fordi han med den rigtige også trækker voksiposen lidt tættere omkring sig, så det bliver en blanding af nusse og putte-tættere-ind i posen..? :-)
  Her er der intet der kan kandidere som nusseklud eller bamse.. havde ellers været rart engang imellem..

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.