mandag den 28. november 2011

Mandags menu

Marinerede og stegte tigerrejer med citron aioli. 

Carpaccio.

 Cæsar salat med...

....hjemmelavede brød croutoner. Groft toastbrød, olivenolie, salt og presset hvidløg.

11 kommentarer:

  1. Hold op, det lyder lækkert. Og ser skønt ud!

    SvarSlet
  2. Gid jeg skulle leve af din mad...:)

    SvarSlet
  3. MUMS hvor er det lækkert...bare jeg dog kunne få mine børn til at spise den slags:-)
    Knus Malene

    SvarSlet
  4. We always make crountons out off ciabatta bread.
    So jummie!

    SvarSlet
  5. ser så godt ut! Takk som deler fine middagstips ;)

    SvarSlet
  6. Så er en Mandag ganske dejlig :-)

    SvarSlet
  7. Ummenum - det ser forrygende lækkert ud. Ulla, mon du ved, hvor man kan købe hel allehånde i Dk? Jeg ville gerne prøve at lave den gløggekstrakt du bringer opskriften på, men har uden held været i diverse supermarkeder, grønthandlere med stort udvalg i krydderier osv. :-) Lone

    SvarSlet
  8. Jeg vil gerne spise hos dig en mandag :)

    SvarSlet
  9. Ser godt nok lækkert ud... Det måtte godt stå på min menu :)

    Kan ikke forstå at jeg ikke hører fra dig mht elefanthue betaling, har sendt flere mails??

    Kh vibeke

    SvarSlet
  10. Jeg har en tilståelse!! Jeg ELSKER din blog

    SvarSlet
  11. Uhh, hvor ser det godt ud.. (: lækkert lækkert!

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.