onsdag den 30. november 2011

Julemarked i Mainz

Den nye app til Iphonen, ProCamera, blev testet idag på julemarkedet inde i Mainz. Bob bob bob.... Nikon'et er nu stadig bedre, og heldigvis for det da! Der er trods alt en prisforskel på en 10-12 tusinde kroner i udstyr, så det må da gerne kunne ses. Men hvis jeg tænker ca. 10 år tilbage på de første grynede og uskarpe mobiltelefonbilleder, så må man sige der er sket en del!

14 kommentarer:

 1. EJ, hvad er det den figur på 1.billede hedder??! Den kan jeg huske fra jeg var lille.

  SvarSlet
 2. Det er Mainzelmännchen og ja det er nogle gamle kendinge fra ZDF.
  ZDF er grundlagt og har hovedsæde her i Mainz - deraf navnet på de søde figurer. Vi har en helt butik her i byen kun med Mainzelmännchen merchandise :-)

  SvarSlet
 3. Det var jeg aldrig selv kommet i tanke om - tak:) Min bror og jeg havde nogle af figurerne, men de er vist for længst blevet smidt ud! Nu bliver jeg jo helt nostalgisk;)

  SvarSlet
 4. Det kan godt være at der findes mange ting man kan undre sig over i Tyskland, men julemarkeder det kan de altså finde ud af! Og endnu en undring, har aldrig helt forstået den der sild i brød!? Dejlige billeder der i hvert fald pepper mit julehumør op :)

  SvarSlet
 5. Hooold nu kwæft, hvor er vores danske julemarkeder fesne i sammenligning! Har en kollega, som var på julemarked i Tyskland sidste weekend, og hun sagde at man bare ikke kunne se sig mæt!!! Nøj hvor gad jeg godt til sådan et julemarked...
  Skønne billeder - du er jo super go til at fange den helt rigtige stemning:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Da jeg så din overskrift tænkte jeg: Du skal ikke kigge derind, for du bliver bare mega misundelig... Men jeg kunne jo slet ikke lade være, og ganske rigtigt, misunder dig for de tyske markeder. De ER bare bedre til at jule... Får helt lyst til bare at tage afsted til tyskland ;O)
  Skønne billeder, skøn stemning :) eg misunder ;O)hihi..
  ....og kommer i julestemning - Tak!
  Kh. Susan

  SvarSlet
 7. Er vild med Tyskland når jeg ser dine billeder.....!!!

  -kan slet ikke vente til jeg skal til Frankfurt til februar!

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder. I Tyskland kan de da finde ud af det der med at holde julemarkeder. Kommer helt i julestemning, og blir da også bare en smule lækkersulten:)
  Mvh Tina/www.frkschmetterling.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Er der virkelig salg i de sildemadder der??
  Ellers skønne billeder og ja d forstår tyskerne sig på :-0

  Tina - som ellers elsker sild, men ikke på den måde:-))

  SvarSlet
 10. Selvom du er gået ned i udstyr, hvad angår billederne her, er de stadig super skønne! Du er altså en dygtig fotograf - også med en iphone!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 11. Jamen der var silden jo :-)

  Nu mangler der bare lidt frost, for julemarkeder er altsä bare hyggeligere i vintervejr ;-)

  SvarSlet
 12. Hehe.....længe leve Mainzelmannchen og sesamstrasse :-) og for næsten sukker chok og kan lugte de brændte mandler og carrywurst. Er opvokset nær grænseland, så det er fine minder og vejret er sørme også det samme...... Som altid fine fine billeder Ulla, kan mærke stemningen helt over på Frederiksberg-Tak :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.