torsdag den 20. oktober 2011

Verdens bedste brød

Netop taget ud af ovnen og jeg har allerede spist en lun skive med smør på. Uhhmmmm, det er virkelig et godt brød!! Bestemt ikke sidste gang jeg bager det. Faktisk har jeg lige rørt en dej mere sammen til et nyt "verdens bedste brød". Denne gang har jeg brugt fuldkornshvedemel istedet for almindeligt hvedemel, og jeg er spændt på om det stadig bliver svampet og luftigt som dette. Tik tak tik tak..... mere om det om 12-14 timer ;o)

7 kommentarer:

 1. MMM :) Nybakte brød er noe av det beste jeg vet ;) Det så veldig godt ut !

  Hilsen Janne

  SvarSlet
 2. Det så veldig godt ut :-)
  Gøy (sjovt) å bake selv - det smaker da vidunderlig :-)

  SvarSlet
 3. Hej Ulla.

  Læse dagligt med, men smider først en kommentar nu... :-)

  Du kan med fordel erstatte kvalimads opskrift med denne http://www.slagtenhelligko.dk/2010/05/01/kaerlighedsbroed-2/ - den går noget hurtigere og er lige så god, synes jeg ;-)

  Kh Lizet, der også er mor til 3 drenge og ved, hvad tid betyder

  SvarSlet
 4. Bliver helt sulten... måske skulle man bage i eftermiddag...selv om man ikke kan nå sådan et brød...

  SvarSlet
 5. Spændende !! Jeg tror jeg må prøve:-)

  SvarSlet
 6. Ejj, hvor ser det lækkert og saftigt ud! Jeg er også selvforsynende, når det kommer til det bløde brød og boller. Jeg har endnu ikke kastet mig over rugbrødsbagningen. Jeg bager ofte nogle lækre gulerodsboller med solsikkekerner og hørfrø,som bare røres sammen, hæver og klaskes på bagepladen - mener jeg engang fik opskriften af dig? :-)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare lækkert ud.

  Jeg kan informere om at det ikke er en dum ide med fuldkornsmel. Jeg har prøvet både med fuldkornsmel, grahamsmel, rugmel og speltmel. De bliver alle gode, dog med lidt forandringer i smag og tørhed/krumme.

  God weekend til dig og dine :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.