fredag den 7. oktober 2011

Rugbrøds bruchetta


Se lige hvilken lækker frokost min søde au pair Katrine tryllede frem igår. En super lækker (og lidt sundere) variation over den klassiske bruchetta.
I stedet for hvidt hvidt hvidt brød er her brugt bonde rugbrød som er penslet med olie og hvidløg og derefter ristet i ovnen.
Det hvidløgsduftende varme og lidt sprøde rugrød har fået selskab af hytteost, avocado og hakkede tomater blandet med frisk basilikum, hvidløg, citronsaft, salt og peber.

Uhhmmm, det smagte himmelsk!

Ps. jeg undskylder stilheden på bloggen. Jeg syer huer!

6 kommentarer:

  1. Det ser vel nok lækkert ud. Vil jeg helt sikkert prøve ved lejlighed...!
    Har forresten endnu ikke modtaget sengetøj, og har forsøgt at nå dig per mail... Er bekymret for om det måske er gået tabt i posten :/ mvh.

    SvarSlet
  2. Ja, det ser nu da ret lækkert ud....har aldrig smagt hytteost, men man må jo overvinde lidt af gangen. Jeg har først lige lært min nye ven tomaten at kende ; )

    SvarSlet
  3. Årh hvem der lige havde sådan en au pair hva... :))

    SvarSlet
  4. Uhmmm, hvem der bare havde en til at lave så lækker mad til sig ;-)

    Og du er tilgivet nu det er fordi du syer... her bliver der nemlig også syet, så symaskinen er rødglødende, når den lille mand sover og mor har hænderne fri :-)
    http://shopsoegaard.blogspot.com/

    SvarSlet
  5. Mums, det ser lækkert ud!! :)

    SvarSlet
  6. Uhm... det ser lækkert ud.
    Bliver helt sulten...

    Knus Susi

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.