lørdag den 29. oktober 2011

Imens jeg venter på at surdejen bliver sur....

...har jeg bagt gulerodsbrud. Uha, de var go'e! 

Jeg bagte dem efter Meyers opskrift, og der er altså noget sjovt og nærmest legeagtigt over fremgangsmåden. En super opskrift at have børn med til at lave.

12 kommentarer:

  1. hvilket brød bagte du af din første surdej? Jeg har i dag bagt flutes, og harv brød til hævning i køleren natten over.

    SvarSlet
  2. de smager nemlig helt vildt godt ... Vi bager dem jævnligt, og de er et kæmpe hit - også selvom de har været en tur i fryseren.
    I dag har jeg bagt det lyse rugbrød fra bogen - og det smager altså også rigtig godt.

    SvarSlet
  3. Så blev man lige lækkersulten igen :)

    SvarSlet
  4. Uhm de ser gode ud - og jeg er vild med at det er sjovt at have børn med til at bage dem, Oscar elsker nemlig at være med til at bage:-)
    Kunne du overtales til at dele opskriften?? :-)
    Kh. MAlene

    SvarSlet
  5. jeg fik godt nok lyst til at bage :)

    SvarSlet
  6. Er du helt vimmer hvor ser det gulerodsbrød lækkert ud - det ville jeg gerne hugge bisserne i!

    SvarSlet
  7. Har kigget på opskriften flere gange - så det kan være at jeg skal kaste mig ud i det :-)

    SvarSlet
  8. Uhm... de ser lækre ud..

    Ha´en dejlig Søndag.

    Knus Susi

    SvarSlet
  9. Det ser vildt crasy ud, og alligevel lækkert... Mmmmm... du logger lidt med den bog, får jo helt lyst til at købe den bog... eller ønske mig den til jul :)

    SvarSlet
  10. Meyers bageopskrifter er vitterligt også de bedste. Jeg kan varmt anbefale hans brunsviger.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.