torsdag den 20. oktober 2011

Et stykke smølfe kunst

Min lille Hama kunstner har været på spil igen. Denne gang i et fint frihåndsværk. I bedste kunstmaler stil stillede han sit udvalgte motiv op og gik igang med at kreere et portræt ved at beskue modellen.

Jeg er faktisk ret imponeret, for der er da ikke noget at tage fejl af. En fin (omend lidt abstrakt) blå smølf med en gave i hånden.

8 kommentarer:

 1. Det er godt gået! Det er så sjovt at se, hvordan børn fortolker og gengiver ting.

  SvarSlet
 2. Ja, det er virkelig sjovt. Vi voksne ville jo have svært ved at afvige så meget fra originalen, hvis det var os der skulle lave selvsamme hama portræt, og charmen ligger jo netop i skævheden :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig fin picasso smølf. Det er tydeligt at se det er en smølf, omend det er en picasso smølf :)

  SvarSlet
 4. Hvor skønt. Der er intet at tage fejl af, det er jo skæmtesmølf. Vi har også mange sjove forskellige perlefortolkninger.
  Dorte

  SvarSlet
 5. Den er da topnice den smølf der... total kreativ løsning :)

  SvarSlet
 6. Han er da super dygtig, bare den måde han bruger modellen på er jo en læreproses i sig selv. Spændende at læse om dine bager forsøg, du bliver helt sikke glad for bogen, det smager bare så meget bedre. Verdens bedste brød, ja den er god, men helt enig den kræver lidt grovere mel. Til sidst hvis i en gang for lyst til ikke grove boller til fx brounch, så skal du prøve gulerods bollerne, de er super gode.

  SvarSlet
 7. Rigtigt sjovt at se Betrams perlesmølf :)

  Han er godt nok dygtig :D

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.