torsdag den 8. september 2011

Keep it simple

Det behøver ikke altid at være indviklet og højpandet gastronomi for at det smager godt. En af mine absolutte livretter er boller i karry. Uhmmm, det fik vi til aftensmad idag.

11 kommentarer:

  1. Lucky you :D Jeg ELSKER boller i karry.

    SvarSlet
  2. Det har også altid været en af mine livretter - og det står heldigvis på madplanen i morgen - ellers havde jeg nok været ret træt af dit indlæg..;)
    Forresten tusind tak for de dejlige stoffer, der landede på adressen i dag.. Mums;)
    KH Anne

    SvarSlet
  3. MUMS! Det kunne jeg godt spise - Her stod den på forårsruller og nudler med grøntsager:)

    SvarSlet
  4. Altid dejligt - tog den nemme løsning her til aften - lasagne hos svigermor sammen med pigerne.

    SvarSlet
  5. Uhhhh... Også en af mine favoritter. Der bliver altid spist op når den ret er på menuen herhjemme :-).

    SvarSlet
  6. Det kan jeg også godt lide, men jeg er på kostomlægning. så jeg spiser ikke ris.
    Jeg kan anbefale en kombi af boller i selleri og boller i Karry. Kog selleri i små tern og bland med boller i karry sovs ;o)

    SvarSlet
  7. Hanne, selleri er nemlig super godt! Jeg har både selleri og æble i min sauce. Dog ikke i små stykker da jeg blender min sauce med stavblender. Jeg spiser faktisk heller aldrig hvide ris, men jeg SKAL have det til boller i karry ;-)

    SvarSlet
  8. Det spiser vi også tit her hjemme:o) Nemt og godt!

    SvarSlet
  9. Orgh det var tarveligt. Klokken er næsten 1 om natten, og nu har jeg lyst til boller i karry. Det er min livret!

    SvarSlet
  10. Lyder lækkert - kunne du smide en opskrift : ))er ikke så hård til det med sovs, men synes det lyder som noget jeg må prøve.....

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.