fredag den 26. august 2011

Work in progress

Alfie øver nye færdigheder imens jeg langsomt er ved at få alle sekskanterne som jeg startede på i sommerhuset til at ligne noget. 

14 kommentarer:

 1. Hej Ulla

  Dejlige billeder. Det er altså stort, når de små begynder at gå:-)

  Og hvor ser det bare lækkert ud, det du har gang i - det glæder jeg mig meget til at se færdigt. Skal det blive et tæppe? Og har du syet sekskanterne sammen i hånden?

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Det er så sejt, når de begynder at gå:-) Glæder mig til at se resultatet af alle 6-kanterne!

  SvarSlet
 3. Sig mig engang, kan Alfred allerede gå??? Det er jo helt vildt:-) Tillykke:-)
  Glæder mig til at se hvad sekskanterne bliver til...

  SvarSlet
 4. Nej nej, den lille mus kan ikke gå endnu, men han vil meget gerne! Fødderne vil bare ligesom ikke rigtigt løfte sig fra gulvet, så det første skridt har vi stadig tilgode. Han står bare og gynger lidt fra side til side og øver sin balance ;o)

  Anna, ja sekskanterne bliver til et tæppe og ja, det er syet i hånden. Ret stort arbejde og mit første patchwork projekt i den størrelse. Der ligger virkelig mange timer i det, men af den grund tror jeg også jeg bliver ekstra glad for det når det er færdigt. Satser på at få syet de sidste 8 sekskanter på i aften til et par afsnit af "The Mentalist" ;o)

  SvarSlet
 5. Penalhusene fra forrige innlegg er veldig fine, og jeg er spent på sluttresultatet av de fine sekskantene. Jeg er imponert- som vanlig-over hva du tryller frem :-)

  SvarSlet
 6. Så rigtig god fornøjelse med syarbejdet! "The Mentalist" lyder også en del bedre, end den mudderkastning, der her til aften foregår på de danske kanaler, nu hvor valget er udskrevet - jeg tror, vi snupper et par afsnit af "House" i stedet:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 7. ihhh hvor er det flot, glæder mig til at se det færdige arbejde. -og ihh hvor er han dejlig. Det skønt når de små vokser og udvikler sig. Har jo selv en lille fyr på 15 mrd.

  hav en dejlig weekend.

  kh Kristiane

  SvarSlet
 8. ihhh hvor er han dygtig :O) Snart løber han omkring - skønt.
  Lækkert tæppe du får lavet! - eller hvad det skal blive til ;O)
  Kh Susan

  SvarSlet
 9. Sikke dejlige bidder du sidder og nørkler med..;) Glæder mig til at se det færdigt..
  Og skønt billede af mindstemanden!!
  KH Anne

  SvarSlet
 10. Tenna - mor til 3 skønne børn26. august 2011 kl. 22.38

  Hvor er han altså dygtigt ham lillemanden. Min egen "lillebror" fylder et år til september, men jeg har hele tiden kunne se at Alfie har været foran... :-)
  Skønne penalhuse...altså, håber snart du får gang i den shop igen...

  SvarSlet
 11. Ham Alfred er godt nok lækker - og det er dit patchwork projekt altså også, mums!

  SvarSlet
 12. Seks-kant-tæpper er al arbejdet værd! Jeg bliver gladere for mit for hver gang jeg ser på det..

  SvarSlet
 13. Hvor er han bare sød og går da lige om lidt kan jeg regne ud :-) Sofia træner også og går langs møbler men jeg tror ikke hun går før om et par måneder - tilgengæld turbo kravler hun :-) Skønt hygge projekt der får en heeelt ned i tempo - god arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 14. Tak for jeres søde kommetarer! Alfred tog sit første skridt hertil morgen. Først et enkelt og så op igen og så to skridt og så ned igen. Jo jo, han vil fremad, vil han :-)

  Loppe-shoppe, jamen sådan er jeg også sikker på jeg får det med mit tæppe! Jeg synes virkelig der er noget meget specielt i at have lagt så meget tid og nusseri i projektet.
  Og wauw, dit tæppe er godt nok også lækkert!! Nu får jeg allerede lyst til at starte på et nyt patchwork projekt :-)

  Mette, ja, du fik jo ret for nu er der ingen vej tilbage med de skridt :-) Det er simpelthen så stort, når man ser dem tage deres første lille skridt helt selv! Det er bare sådan en dejlig alder Alfred og Sofia har lige nu. Der kommer tænder, pludren, forståelse og mange nye fysiske færdigheder. Det er så fedt!
  Ja, jeg er vild med håndsyet patchwork. Det er noget helt andet end når man har gang i maskinen og jeg tror slet ikke jeg kan stoppe igen. Har allerede nye sekskantsprojekter i tankerne :-)

  Rigtig god søndag til jer alle!
  Kh Ulla.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.