mandag den 1. august 2011

Stofnet


Fantastisk så mange gratis stofnet man får skrabet sammen i tidens løb. Og nogle af dem er endda virkelig smukke! Jeg bruger dem i stor stil til f.eks. skiftetøj til ungerne, frugtposer, indkøb, lidt tegnegrej til restaurantbesøget eller til at pakke undertøj i når jeg er på ferie.

9 kommentarer:

 1. I dk får man bare plastikposer når man handler

  SvarSlet
 2. Wow en samling! Det er virkelig fedt, at der nu findes så mange flotte alternativer til de grimme og miljøbelastende plastikposer. Men intet slår nu de oldgamle Irma net i styrke og holdbarhed, de kunne de nye producenter godt lære lidt af.

  SvarSlet
 3. Hvor er der bare mange skønne net. Jeg er helt vild med det fra Nué, de laver også de smukkeste skjorter. Er selv storforbruger af stofnet. Og angående de gamle Irma net, så er de fantastiske at pakke i.

  SvarSlet
 4. Jeg samler dem også og bruger dem lystigt :-) Strikketøj, små sysager når man er på tur, ekstra tøj, legetøj mm. De er rigtig gode. -Og de store af slagsen bruger vi til indkøb, så vi ikke behøver plastikposer.

  Stor, flot samling du har!!

  SvarSlet
 5. Her bliver de også brugt flittigt. Også til indkøb, så vi slipper for at købe plastposer. -når vi husker at få dem med...

  SvarSlet
 6. Hej Ulla
  Sådan nogle har jeg også et par af, jeg kan bare ikke finde ud af at bruge dem..tænkte på at bruge stoffet til at sy af?
  Sjovt, har først fået set dine frottépusleunderlag rigtigt nu (tror jeg var et sted uden netværk, da du lagde dem på?) Jeg syede et lignende pusleunderlag til min nieces dåb for et par måneder siden (ikke i frotté) dog med lommer indeni, det var første gang jeg forsøgte mig med elastikker som lukning. Hvor finder du elastik i så mange farver henne?
  KH Mia

  SvarSlet
 7. Fede net - dem kan man aldrig få for mange af :)

  SvarSlet
 8. Jeg har også fået samlet mig en god bunke i årenes løb - det er utroligt så mange virkelig fine der findes!
  Jeg købte desuden også rigtig mange, rigtig billigt da jeg boede i Dublin for et par år siden

  SvarSlet
 9. Jeg vil også have alle dine smukke stofnet!! WOW!! Hvordan dælen har du skaffet alle dem?

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.