tirsdag den 16. august 2011

Lækker og nem frokostsalat

Tomater, romainesalat, ruccola, forårsløg, agurk, røget laks og græskarkerner i dressing af græskarkerneolie, balsamico, salt og peber.

11 kommentarer:

 1. Lækkert!
  Det er fedt at du sommetider giver inspiration til at sammensætte gammelkendte ingredienser til nye sunde kombinationer. Dine knækbrød med laks er også blevet afprøvet et par gange.

  SvarSlet
 2. Enig med Ida. vi er blevet afhængige af en af dine andre salater, så den her må helt sikkert afprøves:)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor det bare glæder mig at høre at mine små simple madindlæg bliver godt modtaget. Jeg er nemlig tit lidt i tvivl om hvorvidt det overhovedet er noget mine læsere gider at se på ;o)
  Omkring nytår spurgte jeg i et indlæg ad om der var noget jeg burde lave flere indlæg om, og der var et par stykker der skrev mad, så derfor begyndte jeg at komme med det lidt oftere, og det er bare så dejligt at høre at mine små tips og opskrifter rent faktisk bliver brugt og prøvet af hos nogle af jer.

  Malene, jeg er voldsomt nysgerrig...hvad mon det er for en salat i er blevet hooked på?

  Ida, ja de lakse knækbrødsmadder laver jeg også ret tit, men jeg er også en sucker for laks i det hele taget :-)

  Jeg har i øvrigt netop idag lavet et faneblad, der hedder "Mad" hvor jeg har samlet alle mine indlæg med opskrifter eller madtips. Så er det nemt at finde tilbage til dem :-)

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 4. Elsker laks!!!! -så alle opskrifter, der indeholder denne spise falder ihvert fald i god jord her:-)

  SvarSlet
 5. Dejligt at du har samlet opskrifterne Ulla, du inspirerer nemlig også ofte til menuen her :-)

  SvarSlet
 6. Ummm hvor ser det lækker ud! Uhhh det er lækkert at du vil dele lidt opskrifter ud her. Jeg mangler virkelig ideer til god (og NEM) mad. Har ikke så meget tid til madlavningen i hverdagen sååååh... nogle gode i ærmet??

  SvarSlet
 7. Yum yum, bliver da helt sulten nu! Det tror jeg, jeg vil lave til frokost en dag meget snart:-)

  SvarSlet
 8. Jeg er også helt vild med laks! Så denne salat er bestemt også en jeg vil prøve.
  Og jeg vil også gerne tilslutte mig de andre og sige jeg er også meget glad for dine indlæng om simpel lækker mad, jeg har laver avokadosaucen op til flere gange Ü

  SvarSlet
 9. Jeg må indrømme at jeg også har taget nogle af dine opskrifter og madtricks til mig bl.a. dine idéer og tricks til den bedste pizza, pinocchiobollerne og red velvet cupcakes - mums de er gode de cupcakes!!!
  Og så er jeg også bare stor fan af laks og salat, åh jeg bliver helt sulten... Men jeg glæder mig til at læse flere opskrifter her i din skønne blog... : )

  Kh. Maria

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.