torsdag den 11. august 2011

Bagt laks med gulerødder og salat


Der findes ikke en ret så simpel og lækker som bagt laks.
En hel lakseside op i et fad, krydr med citronsaft, salt, sort peber og rosa peber og bag i 15-20 minutter - et voila!
Gulerødderne er bagt i et andet fad med olie, knust hvidløg, salt og masser af sort peber.
Salaten består af ruccola, tomater, avocado og solsikkekerner i olie/balsamico dressing.

Fadet som laksen er anrettet på købte vi på et lille keramikværksted i Portugal. Elsker det!

10 kommentarer:

  1. Hvem der bare kunne sidde til bords hos dig:-)

    SvarSlet
  2. Det ser lækkert ud. Vi elsker laks her i huset. Også ungerne:-) -så måske skulle vi prøve en hel laks i stedet for laksebøfferne næste gang.

    SvarSlet
  3. nams hvor lækkert! æælsker laks! - desværre deler hverken mand eller børn min glæde ved laks..:-/

    SvarSlet
  4. Uhmmmmmmmmmmmmmmmmm ! hvor lækkert det tror jeg nart jeg vil lave !

    SvarSlet
  5. hver gang du viser os mad herinde bliver jeg SULTEN...

    SvarSlet
  6. Mmm... Det ser lækkert ud! Det må laves snarest... :-)

    SvarSlet
  7. Mmh, hvor ser det lækkert ud!! :)

    SvarSlet
  8. Prøv at smøre laksesiden med et godt lag pesto og drys med salt & peber og ud på grillen med den. Så fåes laks ikke bedre....

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.