fredag den 1. juli 2011

Ugens tysker

Det er ikke en skrøne!! Tyskerne spiser mange pølser og de er gode til at lave dem! Jeg indrømmer det gerne - jeg er en rigtig pølsepige! Jeg elsker gode pølser. Men det skal være dem fra slagteren med masser kød i. Ikke sådan nogle billige fabriks nogle med maskinudbenet kyllinger i.

4 kommentarer:

  1. lige præcis- tyskerne er såååå dygtige til at lave rigtig gode pølser:) da kan de danske vand-bov-knogle-tilsætningsstoffer-pølser godt pakke sammen.argh bare ulækkert...
    god fornøjelse med dit liberty-projekt. er spændt på at se hvad det bliver til:)

    SvarSlet
  2. Helt enig! Godt jeg skal til Berlin i dag, så jeg kan få mig en Currywurst!

    SvarSlet
  3. Ja, det er deutsche Qualität:-)

    KH
    Anna

    SvarSlet
  4. Jepp og i år sendte jeg likegodt min mann på pølsekurs, så til høsten skal vi lage vår egen produksjon. Gleder meg! Det blir ikke tyske , men norske sauepølser!

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.