søndag den 10. juli 2011

Til de første skridt....

Jeg har udsalgsshoppet lidt og købt sko til Alfred's første år som lille vaklende barn. Han går ikke endnu, den lille smølf, men jeg tror ikke det varer længe. Han har krudt i rumpetten den knægt!


Min dreng kan godt gå i sølvsko - kan din?

11 kommentarer:

 1. Jeps, det kan han bestemt :o) Han havde sådan et par fede sølvstøvler fra Bisgaard da han var ca. 2 år. Han var SÅ cool i dem. Han ville også sagtens kunne gå i et par af deres kondisko i sølv. Det kommer meget an på, hvilken slags sko/støvle det er, synes jeg.
  De brune sandaler du har købt, har min pige i sølv lige nu. Det er en skøn model :o)
  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Åh Ulla, jeg får helt hjertebanken af de FINE FINE skokøb til Alfred, hvor er han en heldig lille mand:-) Og jeg kan sagtens se Sylvester i et par sølvsko også:-)
  Det skorter jo ikke på lækre skokøb hos dig for tiden, og jeg må simpelthen lige høre dig, hvor du har købt de lækre leopardConverse? Dem er jeg helt helt forelsket i:-)
  Kh Ninna

  SvarSlet
 3. Wauw, Alfreds første skridt bliver med stil;-)

  SvarSlet
 4. Hej Ulla
  Uuuh, at du tør satse på hvilken størrelse han kan passe hvornår..synes altid jeg er blevet rådet til andre størrelser af sko-ekspedienterne end den størrelse jeg selv troede mine børn skulle have...håber de kommer til at passe, for de er godt nok fine..er vild med de små brune skindsko.
  Ved du om man kan købe nike liberty sko nogen steder endnu, jeg har ønsket mig nogle siden foråret, hvor de ikke var kommet frem, de nye endnu?
  KH Mia

  (he he, sjovt, mit bekræftelsesord er UNTIE..nu vi taler om sko)

  SvarSlet
 5. He he - nej, min dreng kan ikke gå i sølvsko. Det er ikke fordi jeg synes det er helt tosset, men her har alle sko og støvler hidtil været mørkebrune - bortset fra vinterstøvlerne i vinters, der var petroleum - mest fordi de ikke havde mørkebrune... Er vist lidt konservativ og kedelig i forhold til fodtøj ;) Det gælder også mit eget :S

  Af de lækre sko du har købt til Alfred er jeg mest vild med de lysebrune støvler - de er skønne :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Mette, ja Bisgaard laver super fine unisex sølvsko. Rasmus har også haft et par kondisko derfra i sølv. Jeg bliver altid så irriteret når jeg finder et par sølvsko i en ellers unisex model og så er der en lille lyserød blomst på siden - øv!
  Ja, jeg synes også de brune er super klassiske og fine :-)

  Ninna, jeg har købt Converse skoene i en butik inde i Mainz. Jeg vil godt købe dem for dig hernede og sende dem, hvis ikke du kan finde dem i DK. Du kan maile mig, hvis det er aktuelt :-)

  Linsens, ja jeg er gået OTT som sædvanlig :-)

  Mia, ja det er lidt et sats med de størrelser, men eftersom de stort set allesammen er overgangssko (undtagen sandalerne) er det stort set kun i dec. - feb. han ikke ville kunne bruge dem hernede. Så dem han ikke kan passe i efteråret, kan han så bruge til foråret, og hvis det skulle ske at han vokser ud af dem inden han kan bruge dem, så må de til salg på blogshoppen :-)
  Jeg ved at min veninde købte sine Liberty sko i en butik inde i Kbh, men kan ikke huske hvilken.... Jeg skal nok lige spørge.

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 7. He he , Mirjam din retrofreak :-)
  Ej, jeg må indrømme, at jeg uden sammenligning også har haft mest brunt fodtøj til mine børn. Rasmus og Bertrams vinterstøvler er også blevet indkøbt og de er begge brune :-)

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 8. Det ville Emil sagtens kunne *smiler* men problemet er bare faderen :)
  De ville passe super godt til stjernebukserne jeg har arbejdet på i dag!!!
  Lækre køb Ulla :)

  SvarSlet
 9. Skønne sko du der har købt, og ja selvfølgelig kan han da gå i sølvsko. Skulle du få brug for blå snørresko i bundgaard i str. 21-23 så er jeg leveringsdygtig i dem til det halve af butiksprisen, du kan jo evt. kigge i min blog.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 10. Super fede sko! Hvor har du dog fundet de seje New Balance Sneakers henne?

  SvarSlet
 11. Jeps, så længe hans far ikek ser det :)

  kh Laura

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.