torsdag den 7. juli 2011

Liberty og dyreprint til fusserne


Jeg har fået købt mig lidt nyt til skogarderoben. 
Sidste efterår var jeg ikke hurtig nok til at få fat på et par af Nike's Liberty modeller, og måtte med lange misundelige og sultne øjne beskue billeder af dem på diverse blogs hos nogen der vidst havde kendt releasedatoen.
Da vi var hjemme i Danmark i juni, og vi besøgte et vennepar, var jeg nærmest kun lige trådt ind ad døren før mit hjerte gav et hop...... for lige der i min venindes (den rette betegnelse er egentlig min mands kammerats kone, men synes hun er ret så veninde-agtig) garderobe stod disse fine Nike Liberty sko. Love at first!
Hun kunne oplyse mig om at Nike igen havde lavet de fine småblomstrede, så straks vi var hjemme fra Portugal røg jeg ind på Nike.com og erhvervede mig et par.

Leopard Converse'ene er jeg også helt pjattet med. Modellen hedder Chuck Taylor All Star Light og er knap så chunky som de originale Chuck Taylors. Lige en sko for mit for tiden dyreprint-bankende hjerte.

Uh, jeg glæder mig til at valse rundt og spille ung og moderne i mine nye sko. De må nok stå på skohylden en 2-3 måneder endnu, da jeg har planer om at betræde den centraltyske sommerjord med mine Havaianas og mine nye sandaler indtil 1. oktober! 

9 kommentarer:

 1. *spille ung og moderne* griner højt :)
  Er vi ikke kvinder i vores bedste alder!?

  SvarSlet
 2. Må man bande?? FUCK hvor er de lækre begge par.. Ihh hvorfor er man ik millionær?

  SvarSlet
 3. Goddag *sms*

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god dag...

  Hvis du vil svare ville jeg blive glad hvis du gjorde det via min blog (:

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet
 4. Uha uha im in love de convers er bare for fede, men har næsten lige fået dem i læder, så hvad skal jeg nu finde på af undskyldning!

  SvarSlet
 5. Er helt pjattede med Nike-skoene. Så FEDE:-)

  SvarSlet
 6. Aiiiiiiii.... Hvor er jeg misundelig... Godt det er sandalvejr lige nu - så jeg kan lade som om jeg slet ikke ved de findes!

  SvarSlet
 7. Har været fuldstændig vild med disse converse siden du lavede dette indlæg, men jeg kan bare ikke finde dem nogen steder på deres hjemmeside.
  Er det nogen du selv har designet derinde?
  Pernille

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.