tirsdag den 3. maj 2011

Hindbær dessert

Vi har besøg fra Danmark i disse dage, og imens der bliver puttet unger, kan jeg da lige hurtigt vise jer hvilken fantastisk dessert min kære mand tryllede frem her til aften.




Mascarpone rørt med vanillesukker, appelsinmarinerede friske øko hindbær med hakket mynte og så flødeskum og chokolade på toppen! MUMS!

8 kommentarer:

  1. mums det ser bare lækkert ud.

    SvarSlet
  2. å det ser bare helt herlig ut!! hilsen en veldig godtesyk en

    SvarSlet
  3. Ååååhhh altså Ulla...sådan noget MUMS må du da ik vise, lige her midt i min "smovse-aften-krise-tid"!!!! :-)
    Tror jeg skal prøve at bruge mascarpone til dessert, jeg har, sjovt nok, kun brugt det på pizza (sådan en med pesto, kartofler, peber og rucola!! Det kan også anbefales:-)

    Jeg har været meget fraværende på min blog det sidste stykke tid, men jeg vil bare lade dig vide, at jeg læste dit indlæg om børn og institutioner...dit indlæg har bare sat SÅ mange tanker i gang hos mig omkring den måde mine børn er "væk fra hjemmet" på....utrolig mange tanker er kommet op til overfladen, jeg har sat spørgsmålstegn ved den måde det hele kører på i DK (man følger jo bare strømmen og gør som "de andre")....så du har virkelig rørt noget i mig og mit mor-gen...på en meget positiv måde....
    1000 TAK FOR DET ULLA:-)
    KNUS Malene

    SvarSlet
  4. Uhhhmmmm mums hvor lækkert! Nu bliver jeg helt lækker sulten :0).

    SvarSlet
  5. Åhh guf! Det ser rigtig lækkert ud :)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.