mandag den 2. maj 2011

Avocadosauce


Denne kolde avocado sauce/dressing laver jeg rigtig tit. Den er super lækker til fisk eller ovenpå brune ris. Ungerne elsker den, og det er en nem måde at få lidt sundt i vores mellemste bukkebruse, der desværre ikke er så happy for grøntsager som resten af familien.

1 moden avocado
150 ml. cremefraiche
Saften fra en halv citron
Salt og friskkværnet peber.

Avocadoen moses med en gaffel og blandes med de øvrige ingredienser. Ingen hokus pokus - bare en lille lækker dressing :-)

11 kommentarer:

  1. Det smager bare så lækkert. Jeg pimper tit med lidt hvidløg eller ramsløg.

    SvarSlet
  2. Ummmmmmmm den smager SÅ skønt. Især med hvidløg :)
    God mandag!

    SvarSlet
  3. Avocado er simpelthen en genial opfindelse.....avocado og feta - hvor ville livet være kedeligt uden. Jeg laver også tit sådan en dressing-ting - bare med græsk yoghurt i stedet...mums!

    SvarSlet
  4. Faktisk har jeg allerede spist avocado idag - et stk, helt selv, til morgenmad - men må vist planlægge aftenmenuen udfra denne skønne sauce...:-))

    SvarSlet
  5. Mums, advocado sammen med... ja sammen med stort set ALT, smager bare godt. Har lige prøvet en advocado lagkage, det lyder ikke så lækkert, men nøj den var go!

    SvarSlet
  6. Uhm.. Det er også en af vores favoritter herhjemme.. Mest til en mor som ikke er dressing-fan;)
    Også god med rodfrugter i ovn.. Mums!!

    SvarSlet
  7. Jeg laver også ofte den dressing, af præcis samme årsag ;) Jeg tilsætter frisk basilikum, det giver et lækkert pift.

    SvarSlet
  8. tak for tippet - mums for en lækker dressing, tænk at en avokado fan som jeg ikke har kendt til den før nu Ü

    SvarSlet
  9. Tak for jeres kommentarer og dejligt med lidt flere gode tips til opskriften.
    Skal helt klart prøve versionen både med ramsløg og den med basilikum. Lyder super lækkert begge dele!

    Kh Ulla.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.