torsdag den 21. april 2011

Broccoli omelet med lune salater


Igår var sådan en af de der "tøm køleskabet" dage, hvilket resulterede i denne menu.

Broccoli omelet med bacon
Broccoli stilke koges møre og blendes med 5 æg, revet muskatnød, salt og peber.
Broccolibuketter og stegte bacontern vendes i æggemassen i en skål og bages ved middelvarme i en pande. 

Lun salat af grønne asparges, cherrytomater og sorte oliven
Aparges skæres i mindre stykker og lægges i et fad med hele cherrytomater og sorte oliven. Marinade af olivenolie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber hældes over og vendes rundt. 
Bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.

Blandede grønne salater med grillede peberfrugter, auberginer og yoghurtdressing.
Auberginer og perberfrugter grilles enten i ovnen eller på panden (eller på grill) og lægges ovenpå salatbladene. Dressing af yoghurt, en lille smule presset hvidløg, citronsaft, honning, salt og peber hældes over.

2 kommentarer:

  1. Mums, hvor ser det lækkert ud!

    Synes at det er så hyggeligt at din blog også afspejler din passion for mad :)

    Kh. Mirjam

    SvarSlet
  2. Ja, jeg blev omkring nytår opfordret til at blogge mere om mad, og jeg synes det er så hyggeligt at blogge om, når nu det er noget jeg virkelig går op i :-)

    Kh Ulla.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.