fredag den 25. marts 2011

James Blunt


Igår oplevede jeg ham her i Frankfurt. Fantastisk koncert! 
Jeg er stor fan og har længe gerne villet til koncert med ham, og selvom forventningerne var høje skuffede han på ingen måde. Den mand kan SYNGE!
Højdepunktet var med afstand da han sang "Goodbye my lover" med så meget følelse og indlevelse og smuk en stemme, at jeg næsten kneb en tåre. 
Bestemt ikke sidste gang jeg har været til koncert med ham.


7 kommentarer:

 1. Damn, jeg er misundelig. Han KAN nemlig synge. Elsker hans musik!

  SvarSlet
 2. ej hvor fedt. lige præcis den bedste sang af ham... gid det havde været mig, men skønt du oplevede koncerten trods mandens manglen...
  god dag
  kh kirsten

  SvarSlet
 3. Han er bestemt også en af mine yndlingssangere. Hvor er det skønt, at du har været til koncert med ham - det kan du leve højt på i dag :)
  Klem og god lørdag

  SvarSlet
 4. Ham ville jeg bestemt også gerne til koncert med:) Og hold da op hvor stod du tæt på scenen!

  SvarSlet
 5. Årrrrrhhhhh, han er såååå lækker og årrrrrhhh, han synger sååååå godt!!! Jeg stemmer i, Goodbye My Lover er hans til dato bedste nummer.

  Lækker oplevelse, der.

  Jeg var til Rune Klan show igår, måske knapt så lækkert og vellydende, men sjovt og imponerende var det...han er sgu skæg, den mand!

  SvarSlet
 6. Hver eneste gang jeg hører "Goodbye my lover" kommer tårerne nærmest trillende ned ad kinderne. Den er simpelthen så hudløs - og jeg elsker den.
  - Men ungerne glor altså lidt, når mor ligner en pandabjørn over en sang i radioen ;)

  ~ Karina

  SvarSlet
 7. Ser ud til at du fik dig en fantastisk oplevelse selvom manden måtte arbejde. Håber du får ham med næste gang. Skønne billeder

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.