søndag den 27. februar 2011

Tre aldre. Tre lege. Tre afstande

Rasmus 6 år spiller fodbold med kammeraterne på fodbold banen overfor hvor vi bor.

Bertram 4 år leger med biler i stuen i tryg afstand af Mor.

Alfred 4 måneder udforsker sit eget spejlbillede med Mor en armslængde fra sig.

17 kommentarer:

 1. Hvor skønne billeder og lege!
  Er lidt spændt på om Rasmus mon fik prøvet cykel i går?

  SvarSlet
 2. Anne, det gjorde han, og ved du hvad....det spillede bare ikke helt optimalt med det der brede styr...

  Vi havde ikke så meget tid igår, men i næste uge tager vi derud igen og så får han lov til at køre nogle flere runder, for at se om det er en lille tilvænningssag eller om det bare slet ikke går. Tror måske vi går efter den sorte Winther cruiser istedet så. Der ser styret nemlig ikke så bredt ud. Det vigtigste er jo trods alt at drengen føler sig tryg og kører godt på den.

  SvarSlet
 3. Godt I fik den prøvet! Og prøver igen, men seriøst styret er bredt. Og i hvert fald på min cykel kan det være svært at komme rundt med også hvis den skal stilles i et skur er lign.

  SvarSlet
 4. Ja, han fik den prøvet men kun ganske kort, fordi der var så mange mennesker. Vi tager derud en hverdag hvor der ikke er så mange mennesker og han har den indendørs vej for sig selv. Så kan vi se hvordan det går.

  Ja, jeg tænker også at det kræver lidt mere armlængde når man skal dreje og sådan.

  SvarSlet
 5. ...men jeg prøvede selv en Electra cruiser. Nøj, den var fed at køre på, så nu er jeg helt i tvivl om jeg skal vælge sådan en istedet for den lysegrønne bedstemor cykel.

  SvarSlet
 6. Nøj, min søn ville blive godt misundelig hvis han så Bertrams samling af biler fra Cars ;-)

  Dejlige drenge alle tre!!

  God søndag!

  Kh. Maria

  SvarSlet
 7. Ihhh... hvor ser det hyggeligt ud! Glæder mig til at få tre aldre med tre lege og tre afstande :-)

  SvarSlet
 8. Skønne billeder...og et rigtig godt symbolsk billede af hvordan vores børn ganske langsomt vover sig væk fra de trykke rammer ved mor og far og udforsker verden på egen hånd jo ældre de bliver...

  Det er bare sådan nogle kønne drenge du har Ulla:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 9. Årh et fint indlæg, Ulla!

  3 dejlige drenge du har.

  SvarSlet
 10. Hei, for en fantastisk fin blogg du har. Jeg fant den i dag på google via søk på retro stof. Jeg er på jakt etter å kjøpe retro stof pakker...om du skulle ha noen nye stofpakker til salgs så er jeg gjerne interessert. Kikk gjerne inn til meg på min blogg på besøk. Mvh Wilhelmines blogg i Norge

  SvarSlet
 11. Hvilken fantastisk synsvinkel du har gjort dig her Ulla!
  Det rammer også mig ind imellem at børnene bliver alt for hurtigt store og langsomt glider ud mellem fingrene på os. Pludselig kan vingerne bære og og væk er de.
  Tak fordi du lige fik mig mindet om at nyde hver en lille bitte stund sammen med dem, MENS de endnu er i en afstand som er til at holde ud!

  Kram herfra

  Ps: er iøvrigt imponeret over Bertrams farvesans. Se hvordan bilerne står i farveorden! Han må have det fra hans moar!

  SvarSlet
 12. Gud hvor er det sjovt at se Bertram stille sine biler op! Storm havde hels samme mani med at stille dem op i rækker og farveorden! Sjovt!
  Hvordan går det egentlig med sutten???

  SvarSlet
 13. Hi hi, hvor sjovt! Jeg tror Bertram har det fra sin storebror, som er en lille ordensfreak :-)

  Hmm, ja den sut.... han har den stadig om natten. Han har haft det lidt svært med at blive storebror, så vi har simpelthen ikke kunnet få os selv til at tage den fra ham. Lige nu er projektet sat fuldstændigt på hold. Så må vi se senere på året.
  Hvad med Storm?

  SvarSlet
 14. Tak for jeres søde kommentarer.

  Maria, ja det er storebrors Cars han har overtaget. Dem fik han for nu 4 år siden, da Cars feberen var på sit højeste. Nu begynder den jo nok snart igen, når Cars 2 kommer i bio til sommer :-)

  Hannibal og elefanterne, ja hver alder har sin helt egen charme og det er skønt at følge :-)

  Tak, Malene :-) Ja, det er sjovt at se hvordan de mere og mere får behovet for at klare nogle ting selv, og det er jo skønt at se den selvstændighed.

  Taaak, Louise :-)

  Wilhelmine, tusind tak skal du have. Jeg sætter jævnligt stof til salg, men kan ikke lige sige hvornår næste gang bliver, men jeg skal i hvert fald nok skrive om det her på bloggen eller på min Facebook side http://www.facebook.com/pages/Lullabydk/113302498747686

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 15. Camilla, ja og det var slet ikke med dette tema for øje at jeg tog billederne. De er taget samme dag og det var først da jeg fik dem lagt ind på computeren at det slog mig, hvor forskelligt de tre leger og hvordan de er på hvert deres trin i livet.

  Man må nyde hvert et øjeblik! Men selvom Rasmus er blevet større og ikke har så meget brug for at vi er lige ved siden af ham hele tiden, så giver han mig helt sikkert nærhed på en anden måde.
  Han er blevet så stor og ansvarlig nu med to mindre brødre, og han er så sød til at hjælpe når jeg er alene med de tre. Også selvom jeg ikke har bedt ham om det - det er meget rørende at han ved når situationerne lige er lidt pressede og han så går ind og hjælper med f.eks. at smøre en knækbrød eller tage et æble til Bertram, der står og bræger at han er sulten lige imens jeg sidder og ammer. Det gør mig stolt og glad helt ind i hjertet! Min lille store hjælpsomme og empatiske dreng.

  Håber I alle har det dejligt :-)

  Knus herfra det tyske.

  SvarSlet
 16. Sikke en drømmesamling af Carsbiler!
  Det ser rigtig hyggeligt ud, som de er stillet op i farveorden. Den aktivitet kender jeg også herhjemmefra. :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.